Lil Nas X: Σταμάτησε συναυλία του για... να πάει τουαλέτα
Μάλιστα, ο Lil Nas X ενημέρωσε το κοινό του πως θα καθυστερήσει να ανέβει στη σκηνή - «Θα χρειαστώ ένα ή δυο λεπτάκια και επιστρέφω αμέσως»

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μία κατάσταση επιτακτικής ανάγκης να πάμε στην τουαλέτα τη λάθος στιγμή. Πολλοί πάλι έχουμε αναρωτηθεί αν αυτό έχει συμβεί σε γνωστούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς. O Lil Nas X μας έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αυτή…

Ο γνωστός ράπερ και τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του για να πάει στην τουαλέτα. Ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ενημέρωσε και το κοινό του επί σκηνής.

Ο Lil Nas X ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός σόου του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ότι πρέπει να καθυστερήσει την επανεμφάνισή του στη σκηνή επειδή υπάρχει ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ακούγεται από το μικρόφωνο να εξηγεί στο κοινό που τον επευφημεί ότι πρέπει να παραμείνει εκτός σκηνής για λίγα λεπτά. Μάλιστα, ακούγεται να λέει:

«Είμαι backstage και αυτό δεν είναι μέρος του σόου αλλά είμαι στην τουαλέτα. Θα χρειαστώ ένα ή δυο λεπτάκια και επιστρέφω αμέσως»

Ο Lil Nas X, που είναι γνωστός για το χιούμορ του και το πόσο δεν παίρνει καθόλου στα σοβαρά την περσόνα του, έκανε retweet το βίντεο και έγραψε στη λεζάντα με έναν… αρκετά περιγραφικό τρόπο της δουλειάς που είχε στην τουαλέτα:

«Οι άνθρωποι αλήθεια νόμιζαν ότι έκανα πλάκα αλλά εγώ ήμουν πραγματικά στην τουαλέτα και “έριχνα δαίμονες”» 

Όσοι παρευρέθηκαν στο εν λόγω σόου, προφανώς, ξέσπασαν σε γέλια.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;