Ο Lil Nas X τρολάρει διαδηλωτές έξω από συναυλία του
Ο Lil Nas X τρολάρει «Χριστιανούς διαδηλωτές» έξω από συναυλία του κερνώντας του πίτσα.

Ο Lil Nas X έχει ξεκινήσει την περιοδεία του Long Live Montero για την προώθηση του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ. Σε μία συναυλία, όμως, της περιοδείας αυτής, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με διαδηλωτές και τους αντιμετώπισε με τον πιο επικό τρόπο.

Ο τραγουδιστής είχε ταξιδέψει στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης στο πλαίσιο της πρώτης του περιοδείας. Η παρουσία του φέρεται να προσέλκυσε μια ομάδα διαδηλωτών.

Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, ένας θαυμαστής μοιράστηκε βίντεο από τη συγκέντρωση, γράφοντας:

«Χριστιανοί *φέρεται να* διαμαρτύρονται έξω από τη συναυλία του Lil Nas X στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης κατά τη διάρκεια της Long Live Montero Tour»

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ έξω από τη συναυλία του Lil Nas X, όπου έγραφαν:

«Ο Ιησούς είναι Θεός. Ακόμα και οι δαίμονες το γνωρίζουν. Μετανοήστε και πιστέψτε στο Ευαγγέλιο»

Μάλιστα, και άλλοι άνθρωποι που βρέθηκαν είτε στη συναυλία είτε κοντά στον χώρο, όπου διεξαγόταν, μοιράστηκαν βίντεο και εικόνες.

Σε αυτό, όμως, που δεν υπολόγισαν οι διαδηλωτές είναι στον ίδιο τον Lil Nas X. Ο γνωστός και δημοφιλής τραγουδιστής είναι ο βασιλιάς των τρολ και αντιμετώπισε με έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, ο Lil Nas X αποκάλυψε πως «είπε στην ομάδα [του] να τους στείλει πίτσα» και αυτό γιατί η διαδήλωση αποτελεί ένα «πολύ καλό promo» για την περιοδεία του.

Ο Lil Nas X επέστρεψε στο Twitter με ένα νέο μήνυμα. Σε αυτό συνέχισε το τρολάρισμα και ενημέρωσε τους φνας του ότι ενώ οι διαδηλωτές δεν ήθελαν την πίτσα, εκείνος φαίνεται να:

«Ερωτεύτηκα κατά λάθος έναν από τους ομοφοβικούς διαδηλωτές»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;