Ταϊβάν: Γηροκομείο προσέλαβε στρίπερ για τους ηλικιωμένους (vid)
Σάλος δημιουργήθηκε με γηροκομείο στην Ταϊβάν, όταν ημίγυμνη στρίπερ έκανε σόου μπροστά σε συνταξιούχους με αναπηρικά καροτσάκια.

Σάλος δημιουργήθηκε με γηροκομείο στην Ταϊβάν, όταν ημίγυμνη στρίπερ έκανε σόου μπροστά σε συνταξιούχους με αναπηρικά καροτσάκια, κάτι που ανάγκασε στο τέλος τη διοίκηση να ζητήσει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, το Taoyuan Veterans Home, μια κρατική εγκατάσταση στην πόλη Taoyuan για συνταξιούχους του στρατού, πλήρωσε τη χορεύτρια για να διασκεδάσει τουλάχιστον 12 ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια.

Όπως δικαιολογήθηκε το προσωπικό του οίκου ευγηρίας, ήθελε να ανεβάσει το ηθικό των ασθενών ενοίκων, δεδομένου ότι οι δύο προηγούμενες εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ του Μεσοφθινοπώρου είχαν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις μόλις «ανέβηκε» το βίντεο στο διαδίκτυο ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η διοίκηση του γηροκομείου να αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, η στρίπερ, η οποία φοράει κόκκινα και μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα, σπρώχνει το στήθος της στο πρόσωπο ενός συνταξιούχου, ενώ κουνάει τα οπίσθιά της. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να απολαμβάνει την τροπή των γεγονότων σε ένα συνηθισμένο απόγευμα, που θα έπαιζε μπίνγκο, και αγγίζει το στήθος της. Το προσωπικό, που παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται, χειροκροτεί στον ρυθμό της μουσικής.

Ο εκπρόσωπος του γηροκομείου είπε πως οι ενέργειες της στρίπερ ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές», προσθέτοντας πως το προσωπικό θα είναι «πιο προσεκτικό» όταν σχεδιάζει τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον. Ανέφεραν ακόμη πως διοργανώθηκε και ένα «ήρεμο» παιχνίδι μπίνγκο και πως οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν κέικ.

Ο εκπρόσωπος του γηροκομείου συμπλήρωσε: «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;