37χρονη με δύο κόλπους μιλά για τη σπάνια πάθησή της: «Έχω διπλή περίοδο, τα κάνω όλα διπλά»
«Γενικά κάνω όσα κάνουν όλες οι γυναίκες, απλώς τα κάνω διπλά», λέει η 37χρονη στον λογαριασμό της στο TikTok.

Η Leanne Bell από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών γεννήθηκε με μία σπάνια διαταραχή, εξαιτίας της οποίας έχει δύο κόλπους, δύο τράχηλους και δύο μήτρες.

Η πάθηση που είναι γνωστή ως «uterus didelphys»  – δίδελφυς μήτρα – είναι αποτέλεσμα πλήρους αποτυχίας ένωσης των δυο τμημάτων που δημιουργούν τη μήτρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο ενδομήτριες κοιλότητες και δύο τράχηλοι.

«Γενικά κάνω όσα κάνουν όλες οι γυναίκες, απλώς τα κάνω διπλά», λέει από την πλευρά της η 37χρονη στον λογαριασμό της στο TikTok.

Όπως εξηγεί,  έχει δύο φορές περίοδο μέσα σε έναν μήνα και μπορεί να μείνει έγκυος από δύο διαφορετικούς άντρες, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Πρόσφατα απάντησε σε ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από τους χρήστες του διαδικτύου.

Μάλιστα το ένα από τα βίντεό της – στο οποίο έκανε μια ζωγραφιά εξηγώντας πώς είναι τα γεννητικά της όργανα – συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral στο διαδίκτυο.

 

@theladyleanne Just the facts. Don’t mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow – Coldplay

 

@theladyleanne #answer to @Nebuchadnezzar Born with 2 v^ginas, 2 #cervix anf 2 #uterus . The condition is called #uterusdidelphys #answer #learnontiktok #anomoly #raredeformity #longhair #foryou #fyp #leannebell #theladyleanne ♬ Silence Is Golden – The Tremeloes

Η ίδια αποκάλυψε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σπάνια πάθησή της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να μάθει τι είναι η «uterus didelphys», που μπορεί μεταξύ άλλων να προκαλέσει επιπλοκές εγκυμοσύνης και επώδυνη έμμηνο ρύση.

Μάλιστα, η Leanne έχει αναφέρει πως έμεινε μια φορά έγκυος στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Leanne Bell (@secretagentleanne)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;