«The Lord of the Rings: The Rings of Power»: Πότε και πώς θα δεις τη σειρά
Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου - Κάθε πότε και πού θα προβάλλεται

Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video με δύο επεισόδια. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε!

Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

«The Lord of the Rings: The Rings of Power»: Tι ώρα κυκλοφορούν τα επεισόδια

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια του Rings of Power στο Amazon Prime Video, στις 4 π.μ. ώρα Ελλάδος. Κάθε νέο επεισόδιο μετά από τότε θα κυκλοφορεί ξανά Παρασκευές, 7 π.μ. ώρα Ελλάδος, ως τις 14 Οκτωβρίου που θα ολοκληρωθεί η σειρά με 8 συνολικά επεισόδια.

Πώς θα δεις την πολυαναμενόμενη σειρά

Το Rings of Power κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο Prime, μπορείς να δοκιμάσεις το free trial των 30 ημερών που προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;