«The Lord of the Rings: The Rings of Power»: Οι πρώτες αντιδράσεις για την πολυαναμενόμενη σειρά
Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες αντιδράσεις από τους κριτικούς έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter.

Μετά την πρεμιέρα του «House of the Dragon», έρχεται ακόμα μία σειρά φαντασίας. Πρόκειται για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power». Η νέα σειρά θα μας μεταφέρει και πάλι στον κόσμο του J. R. R. Tolkien, που γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες ταινίες του Peter Jacksons, και λέγεται πως είναι η πιο ακριβή σειρά που έγινε ποτέ.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδιά της στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video. Οι κριτικοί έχουν δει τα δύο πρώτα επεισόδια και οι πρώτες αντιδράσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο Twitter, ενώ οι φανς θα μπορέσουν να απολαύσουν στα Σινεμά λίγες ημέρες πριν τα δύο αυτά επεισόδια.

Για να δούμε, όμως, τι λένε οι κριτικοί για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

Ο Eric Francisco από το Inverse χαρακτηρίζει τη σειρά ως «τολμηρή, μεγάλη και πανέμορφη», αλλά αμφιβάλλει αν θα μπορεί να ταιριάξει με την τριλογία του Peter Jackson και αν «αξίζει το όνομα του Tolkien στους τίτλους της». Όπως γράφει:

«Μέχρι στιγμής είναι ότι πιο εντυπωσιακό από μία ιστορικά ακριβή παραγωγή»

Ο Brandon Katz από το The Wrap γράφει:

«Τα δύο πρώτα επεισόδια του The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Η κλίμακα, το εύρος, η φιλοδοξία και η μεγαλοπρέπεια είναι ασυναγώνιστα στην τηλεόραση. Έχει επίσης το επίπονο έργο να εισαγάγει ΤΟΣΟ απαραίτητη μυθολογία που χρειάζεται λίγο καιρό για να πετάξει»

Ο Rodrigo Salem από βραζιλιάνικο περιοδικό Folha, έγραψε:

«Το “Rings of Power” είναι μια κινηματογραφική εμπειρία. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα το βλέπαμε σε μια μεγάλη οθόνη. Είναι καθαρός Tolkien και όμως αισθάνεσαι ότι είναι πολύ συνδεδεμένος με τις ταινίες του Peter Jackson. Τα VFX είναι εξαιρετικά, οι ερμηνείες είναι υπέροχες και ο ίδιος ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ θα καταστρέψει κάθε απαίσιο συναίσθημα που είχατε»

Ο Devan Coggan του Entertainment Weekly έγραψε στο Twitter:

«Έχω δει τα δύο πρώτα επεισόδια του “The Rings of Power” και προσφέρουν απόλυτη διασκέδαση. Βλέποντάς το είναι σαν να επιστρέφεις στη Μέση Γη. Ανυπομονώ να δω που θα πάει αυτή η ιστορία»

Η Stacy Lambe, αρχισυντάκτρια στο Entertainment Tonight, έγραψε:

«Έχοντας δει τα δύο πρώτα επεισόδια του The Rings of Power, οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην πόσο μου άρεσε.

Η πλούσια και εκτεταμένη σειρά δίνει νέα πνοή στο franchise. Και είναι μια σειρά που πιστεύω ότι ο κόσμος θα απολαύσει μόλις αφήσει τον εαυτό του να τον ρουφήξει»

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Amazon Prime Video διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Lord of the Rings: The Fellowship of the Rings» και «The Hobbit». Η σειρά διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, η οποία καλύπτει την άνοδο και την πτώση του Númenor, τη δημιουργία των δαχτυλιδιών και τον σχηματισμό της Τελευταία Συμμαχίας. Το «The Rings of Power» επαναφέρει επίσης τους εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς ταινιών του Peter Jackson, όπως τη νεαρή Galadriel (Morfydd Clark) και τον Elrond (Robert Aramayo).

Διάβασε ακόμα μερικές αντιδράσεις κριτικών για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2