«The Rings of Power»: Ακούστε κομμάτια από το soundtrack της σειράς
Πριν από λίγες ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν σε Spotify και YouTube τα κομμάτια της σειράς για όσους μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα.

Μια από τις πρώτες σκέψεις όταν ακούμε για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», είναι και η εμβληματική μουσική του Χάουαρντ Σορ. Ο Καναδός συνθέτης έγραψε το σάουντρακ ολόκληρης της κινηματογραφικής τριλογίας σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον, καθώς και αυτό των ταινιών «The Hobbit».

Ωστόσο, κι ενώ επέστρεψε για τη μουσική σύνθεση της επερχόμενης σειράς της Amazon «The Rings of Power», ο Σορ δεν είναι μόνος. Συνεργάζεται με τον Αμερικανό μουσικό Μπερ Μακρίρι που αυτή τη φορά ηγείται της ορχήστρας.

Πριν από λίγες ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν σε Spotify και YouTube τα κομμάτια της σειράς για τους θαυμαστές που μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου (ή στις 2 Σεπτεμβρίου ανάλογα τη ζώνη ώρας) στην υπηρεσία Amazon Prime Video.

«Τα μυθιστορήματα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν και οι κινηματογραφικές τους μεταφορές είχαν μεγάλη επίδραση στη φαντασία μου για σχεδόν όλη μου τη ζωή», δήλωσε ο Μακρίρι. «Είναι τιμή μου που συνθέτω αυτή τη μουσική που θα βοηθήσει να καθοδηγηθεί το κοινό στα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης». Πέρα όμως των ορχηστρικών κομματιών, στο σάουντρακ περιλαμβάνονται και τραγούδια που ερμηνεύονται από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν όπως τα «A Plea To The Rocks» και «This Wandering Day».

Η πρεμιέρα του «The Rings of Power» θα αποτελείται από δύο επεισόδια ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση.

Μέχρι τότε ακούστε κάποια από τα αριστουργήματα του soundtrack:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
14 - 19
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;