Το Fortnite συστήνει την πρώτη τρανς ηρωίδα στο βιντεοπαιχνίδι
Στο φετινό Rainbow Royale, το Fortnite θα συστήσει τον πρώτο τρανς χαρακτήρα του παιχνιδιού, την Dreamer.

Αυτόν τον Σεπτέμβριο το Rainbow Royale, το ετήσιο ΛΟΑΤΚΙ+ Pride event του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, με νέο queer και trans περιεχόμενο για τους παίκτες, του Fortnite επιστρέφει και φέτος. Όμως, το φετινό event, σύμφωνα και με τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, μπορεί να περιλαμβάνει τον πρώτο τρανς χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού, την Dreamer.

Η Dreamer, που είναι γνωστή και ως Nia Nal, είναι μία σπάνια υπερηρωίδα που δημιουργήθηκε αρχικά για την τηλεόραση και στη συνέχεια έκανε το πέρασμά της στα κόμικς. Τον χαρακτήρα υποδύεται η τρανς ηθοποιός και ακτιβίστρια Nicole Maines στη σειρά «Supergirl» του The CW. Η Dreamer ήταν, επίσης, η πρώτη τρανς ηρωίδα που έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση.

Η εμφάνιση του πρώτου τρανς χαρακτήρα του Fortnite έγινε γνωστή μέσω του περίφημου HYPEX από τον οποίο διαρρέουν συχνά στο Twitter τα τελευταία νέα για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι. Το HYPEX μοιράστηκε μέσα από το Twitter στιγμιότυπα από το νέο Pride swag του παιχνιδιού νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Το HYPEX ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με της Dreamer να επιδεικνύει μερικές από τις νέες κινήσεις του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της βουτιάς και των χορευτικών κινήσεων, που θα μπορούν να κάνουν οι παίκτες.

Εκτός από την εμφάνιση του πρώτου τρανς χαρακτήρας, της Dreamer, η νέα ενημέρωση για το Fortnite θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν με ένα σωρό αντικείμενα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ανάμεσα σε αυτά είναι μια γιγαντιαία σφύρα που ονομάζεται «Kaleido-crusher».

Η μουσική του επερχόμενου λόμπι θα έχει τον τίτλο «Say It Proud» και οι χαρακτήρες έχουν τη δυνατότητα να βουτούν με χορευτικές φιγούρες.

Επιπλέον, οι παίκτες του Fortnite να επιβιβαστούν σε ένα λεωφορείο, που θα λέγεται Rainbow Battle Bus. Μία εικόνα του λεωφορείου αυτού δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το iFireMonkey, που αναρτά τακτικά τις τελευταίες ειδήσεις για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι.

Όπως φαίνεται στις σχετικές εικόνες, το λεωφορείο δεν είναι μόνο διακοσμημένο με ουράνια τόξα, αλλά έχει και λευκές, ροζ και μπλε λωρίδες.

Το Rainbow Royale αναμένεται να ξεκινήσει (όπως και κάθε χρόνο) τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι παίκτες του Fortnite έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν τις πρώτες ενημερώσεις με ένα εκπληκτικό update του εικονικού ουρανού, ο οποίος είναι γεμάτος με αποχρώσεις του ουράνιου τόξου που παραπέμπουν σε κάποιο εξωπραγματικό βόρειο σέλας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων για το gaming, The Gamer:

«Ωστόσο, όλο αυτό το υπέροχο νέο ΛΟΑΤΚΙ+ περιεχόμενο δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι τρανς εργαζόμενοι στην Epic Games φέρεται να αντιμετωπίζουν συχνά ένα εχθρικό περιβάλλον. Νωρίτερα φέτος, ένας πρώην εργαζόμενος της εταιρείας με το ψευδώνυμο Gregor, κατήγγειλε ότι η σύμβασή του τερματίστηκε επειδή εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι τρανς εργαζόμενοι

Ο Gregor, ο οποίος χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες he/they, ισχυρίστηκε ότι το τρανς προσωπικό χαρακτηριζόταν τακτικά με λανθασμένους χαρακτηρισμούς στις συναντήσεις, με την Epic Games να αρνείται να ενεργοποιήσει τις επιλογές του Slack και του Zoom για τους εργαζόμενους ώστε να περιλαμβάνουν αντωνυμίες με το όνομά τους»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
42'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
42'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
21 - 34
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
25 - 21
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;