Το Fortnite «καλωσορίζει» τους Dwayne Johnson, Anderson .Paak & Bruno Mars σαν playable χαρακτήρες
Το Fortnite μεγαλώνει το roster με τους διάσημους χαρακτήρες του.

Το Fortnite έχει καταφέρει να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και να καταφέρει να «φιλοξενήσει» μεγάλους σταρ του Σινεμά και της μουσικής. Μάλιστα, στη λίστα με τα character skins μπαίνει και ο Dwayne Johnson, αλλά, όπως αποκάλυψε και η συνεργάτης της Epic Games, Shiina στο Twitter, και οι Anderson .Paak και Bruno Mars.

Μάλιστα, το δίδυμο που δημιούργησε το μουσικό συγκρότημα Silk Sonic θα γίνει διαθέσιμο στο Fortnite στις 10 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι νικητές του Silk Sonic Cup στις 7 Φεβρουαρίου θα έχουν early access σε αυτούς τους χαρακτήρες.

Ο Dwayne Johnson έχει βρεθεί στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και site, που ασχολούνται με τα βιντεοπαιχνίδια καθώς την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι δούλευε σε μια ακόμα ταινία που βασίζεται σε videogame. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πρόκειται για «ένα από τα μεγαλύτερα, πιο badass παιχνίδια». Αυτό ώθησε τους χρήστες τους διαδικτύου να κάνουν τις δικές τους θεωρίες για το ποιο θα είναι το εν λόγω παιχνίδι.

Fortnite: Πώς ξεκλειδώνω τον Dwayne Johnson

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ign.com, για να καταφέρεις να ξεκλειδώσεις αυτό το character skin στο Fortnite θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

  • Maintain the Perimeter: Επισκεφθείτε το Might Monument, ένα Seven Outpost, και το Sanctuary για να ξεκλειδώσετε το The Foundation outfit.
  • Demonstrate the element of surprise: Χρησιμοποιήστε το Sniper Rifle ενώ κάνετε crouch για να σκοτώσετε έναν εχθρό και να ξεκλειδώσετε το The Foundation’s Mantle Back Bling.
  • Keep your enemies close: Κάντε 100 melee damage σε αντιπάλους για να ξεκλειδώσετε το The Foundation’s Plasma Spike Pickaxe.
  • Raid the IO armory: Ψάξτε τρία chests ή ammo boxes στο Covert Cavern για να ξεκλειδώσετε το The Foundation’s Fortune Emoticon.
  • Always be prepared: Χρησιμοποιήστε τέσσερα shield potions σε ένα match για να ξεκλειδώσετε το True Foundation Spray.
  • Never be too proud to recruit help: Προσλάβετε έναν χαρακτήρα και ταξιδέχτε 1000 μέτρα με αυτόν για να ξεκλειδώσετε το Foundational Wrap.
  • Give the new IO officer a warm welcome: Βοηθήστε στο να πεθάνει ο Gunnar για να ξεκλειδώσετε το Tactical Visor Toggle Emote The Foundation Outfit’s Unmasked Style.
  • Make the most of what you have: Κάντε 500 headshot damage σε παίκτες με Common ή Uncommon όπλα για να ξεκλειδώσετε το Combat Elite Foundation visor.
  • Gain the high ground: Κάντε 1000 damage σε αντιπάλους από ψηλά, με Shotguns ή SMGs για να ξεκλειδώσετε το Tactical Foundation visor.
  • Stock up at an Outpost and get ready: Προσγειωθείτε σε ένα Seven Outpost και φτάστε στο Top 10 για να ξεκλειδώσετε το The Rocket Wing Glider.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
57'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
57'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
8'
33 - 53
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1