Hogwarts Legacy: Ξεκίνησαν τα pre-orders -  Κυκλοφόρησε ακόμη ένα «μαγικό» trailer
Νέο trailer για το «Hogwarts Legacy» - Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια για το 2022 είναι το «Hogwarts Legacy». Το «Hogwarts Legacy» είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα διαδραματίζεται στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ και του σχολείων των μάγων, το Hogwarts.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξουν τον οίκο τους και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Hogwarts, ενώ από το παιχνίδι -όπως συμβαίνει στα βιβλία και τις ταινίες του Harry Potter– δεν θα λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες αποφάσεις.

Αν και η κυκλοφορία πήρε νέα παράταση με το παιχνίδι να αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC, στο Opening Night Live! σόου της Gamescom 2022 παρουσιάστηκε ένα νέο trailer, το οποίο κάνει το κοινό να περιμένει με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία το παιχνίδι.

Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία του νέου trailer ανακοινώθηκε και η επίσημη έναρξη των pre-orders για το πολυαναμένομενο Hogwarts Legacy.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1