Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez έκαναν έναν λαμπερό (δεύτερο) γάμο
Φωτογραφίες και βίντεο από τον λαμπερό δεύτερο γάμο του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στη Georgia.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αντάλλαξαν ξανά όρκους αγάπης μέσα στο Σαββατοκύριακο σε στο κτήμα του ηθοποιού στην Georgia σε μια λαμπερή τελετή. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί πριν από λίγο καιρό με πολιτικό γάμο στο Las Vegas.

Αυτήν τη φορά, το ζευγάρι θέλησε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες τους, αλλά και τους φίλους τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Οι Jennifer Lopez και Ben Affleck (ή και Bennifer) είχαν ετοιμάσει ένα τριήμερο party, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, λίγο μετά την γαμήλια τελετή με πικ νικ στον κήπο του κτήματος. Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φίλοι του ζευγαριού και μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως ο Matt Damon κι ο Kevin Smith.

Η τελετή έγινε σε εξωτερικό χώρο με λευκές καρέκλες για τους καλεσμένους που περιβάλλονται από πράσινο και λευκά λουλούδια, ένα ολόλευκο πιάνο, κομψά τραπέζια στημένα σε μια αποβάθρα δίπλα στο ποτάμι και μια πλατφόρμα για πυροτεχνήματα.

Μια πηγή μιλώντας την Παρασκευή στο People ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε «προγραμματίσει ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο με εορτασμούς», μεταξύ αυτών ένα pre-wedding πάρτι, την επίσημη τελετή του γάμου και πολλή διασκέδαση.

Τα παιδιά του ζευγαριού έλαβαν μέρος στην τελετή και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες συνόδευσαν τους γονείς τους. Η ίδια πηγή δήλωσε λίγο πριν την τελετή στο People:

«Η μαμά και η αδερφή της είναι ήδη εκεί. Τα παιδιά θα είναι επίσης μέρος των εορτασμών. Θα είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;