Ben Affleck: Συνάντησε τη Jennifer Garner μετά τον μήνα του μέλιτος με τη Jennifer Lopez
Ο Ben Affleck επέστρεψε από το Παρίσι και συνάντησε την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Jennifer Garner.

Μετά τον γάμο του με τη Jennifer Lopez και το πολυσυζητημένο του ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι, ο Ben Affleck βρίσκεται πίσω στις Η.Π.Α., όπου ένα από τα πρόσωπα που συνάντησε ήταν η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Jennifer Garner.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και μοιράζονται την επιμέλεια, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, o Μπεν Άφλεκ βρέθηκε με την ηθοποιό, προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο του Σάμιουελ. Μάλιστα, ο φακός εντόπισε τον Ben Affleck να περπατάει κρατώντας από το χέρι τον γιο του στο Pacific Palisades, μια κοινόχρηστη πισίνα κοντά στο σπίτι τους. Μάλιστα, στο ίδιο μέρος απαθανατίστηκε και η Jennifer Garner.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η Jennifer Garner δεν έχει σχολιάσει τον γάμο του πρώην συζύγου του με τη JLo, αλλά οι φήμες θέλουν τις δύο γυναίκες να μην έχουν καλές σχέσεις με ξένα δημοσιεύματα να έχουν αναφέρει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τον εκνευρισμό της Jennifer Garner για τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύει τα χρήματά του με τη Jennifer Lopez, καθώς η ίδια φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;