Jennifer Lopez: Η συναυλία στο Κάπρι και η αισθησιακή φωτογράφιση
Mετά την εμφάνιση της Jennifer Lopez ακολούθησε δείπνο και φιλανθρωπική δημοπρασία για τη βοήθεια των παιδιών στην κατεστραμμένη Ουκρανία.

Το θερμόμετρο στο Κάπρι ανέβασε η Jennifer Lopez, όπου πόζαρε για μια σέξι φωτογράφιση.

Η Λατίνα σουπερστάρ πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα κίτρινο και στη συνέχεια ένα ολόλευκο ολόσωμο μαγιό αναδεικνύοντας τις πλούσιες θηλυκές καμπύλες της και το καλογυμνασμένο κορμί της, ενθουσιάζοντας τους fan της που την προσφώνησαν “βασίλισσα του Κάπρι”.

Στο δάχτυλο της Jennifer Lopez λάμπει το δαχτυλίδι αρραβώνων μαζί με τη νέα βέρα της, ενώ παράλληλα η νεόνυμφη σουπερστάρ που δεν μπορεί να κρύψει το πλατύ της χαμόγελο. Να σημειωθεί ότι το 8,5 καρατίων πράσινο διαμάντι του αρραβώνα της εκτιμάται ότι αξίζει από 5-10 εκατ. δολάρια, ενώ η πιο απλή βέρα μόλις 1.000 δολάρια, σύμφωνα με το Page Six.

 

Jennifer Lopez: Eμφανίστηκε σε συναυλία για την Ουκρανία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Λατίνα σταρ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της.

Την Παρασκευή (29/7) εθεάθη στο Κάπρι της Ιταλίας, να κάνει πρόβες για τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στο LuisaViaRoma για το φιλανθρωπικό γκαλά της UNICEF.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo του 14ου αιώνα και καλεσμένοι ήταν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Ναόμι Κάμπελ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζάρεντ Λέτο, η Μάγιε Μάσκ, αλλά και η Βανέσα Χάτζενς.

Σύμφωνα με το Variety, μετά την εμφάνιση της Jennifer Lopez ακολούθησε δείπνο και φιλανθρωπική δημοπρασία για τη βοήθεια των παιδιών στην κατεστραμμένη Ουκρανία, με τους εκπροσώπους της UNICEF που εδρεύουν στην χώρα που δέχεται επίθεση να συμμετέχουν εξ αποστάσεως.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;