Οι viral φωτογραφίες του Ben Affleck που τον δείχνουν να κοιμάται στον μήνα του μέλιτος
Φαίνεται ότι οι δραστηριότητες της παριζιάνικης εξόρμησης με την Jennifer Lopez εξάντλησαν τον Ben Affleck.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρίσκονται στο Παρίσι για το ταξίδι του μέλιτος και απολαμβάνουν τα αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός.

Φαίνεται, όμως, ότι οι δραστηριότητες της παριζιάνικης εξόρμησης του ζευγαριού εξάντλησαν τον ηθοποιό, με τον ίδιο να απαθανατίζεται να κοιμάται ενώ έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό Σηκουάνα με τη νέα του σύζυγο και τα παιδιά τους.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ο 49χρονος ηθοποιός είχε αρχικά συμμετάσχει σε δραστηριότητες με την 52χρονη Jennifer Lopez και τα παιδιά τους, Σεραφίνα, Βάιολετ, Μαξιμιλιάν και Εμα. Ωστόσο μετά κουράστηκε και είπε να πάρει έναν υπνάκο στο μπροστινό μέρος του σκάφους.

Ντυμένος με ναυτικό μπλε πουκάμισο, μπλε παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ο Ben Affleck ξάπλωσε και έβαλε τα πόδια του στα κάγκελα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω και κοιμήθηκε με το στόμα ανοιχτό, καθώς φαίνεται ήταν κουρασμένος και χρειάστηκε να «φορτίσει» μπαταρίες.

Στο μεταξύ, η Jennifer Lopez έδειχνε λαμπερή, όπως πάντα, με ένα λευκό, φλοράλ καλοκαιρινό φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ τακούνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες με τον Ben Affleck να κοιμάται έγιναν memes με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν καυστικά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1