Σάνα Μαρίν: Η πρωθυπουργός της Φιλανδίας κλέβει ξανά τις εντυπώσεις με το στυλ της
Η Σάνα Μαρίν, η πρωθυπουργός της Φιλανδίας, εντυπωσίασε ξανά με το στυλ και το look της στο φεστιβάλ Flow του Ελσίνκι.

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, έγινε για μία ακόμα φορά θέμα για το ξεχωριστό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Σάνα Μαρίν εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Flow στο Ελσίνκι και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η νεαρή πολιτικός φορούσε ένα φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο το οποίο ήταν στολισμένο με παγιέτες και είχε βάλει στη μέση στενή δερμάτινη ζώνη. Το λουκ συνόδεψε με μαύρα μποτάκια, μικρό τσαντάκι φάκελο και γυαλιά ηλίου.

Η Σάνα Μαρίν έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της αυτή μέσα από stories στο Instagram. Στα εν λόγω stories, η πρωθυπουργός έγραψε ότι θα γιορτάσει το φεστιβάλ με οικολογική συνείδηση, ενώ το ασημένιο, λαμπερό φόρεμά της φαίνεται πως το βρήκε σε υπαίθρια αγορά.

Να σου θυμίσουμε πως πρόσφατα, η Σάνα Μαρίν έκανε μία ροκ και ανατρεπτική εμφάνιση στο Ruisrock, ένα ροκ φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί Ruissalo της Φινλανδίας και αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας. H Φινλανδή πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί εκεί με κοντό τζιν σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν, μαύρο T-Shirt και αρβυλάκια, ένα look που ενθουσίασε τους χρήστες των social media και προκάλεσε πολλά σχόλια θαυμασμού.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1