Δείξε μου το πουλόβερ σου να σου πω ποια είσαι
Μπορεί εκεί έξω να υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ πουλόβερ, εσύ έχεις βρει το δικό σου αγαπημένο; Και αν ναι, είσαι σίγουρη πως το συνδυάζεις σωστά;

Τα πλεκτά πουλόβερ έχουν μονοπωλήσει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον μας μέσα από μία ευρεία ποικιλία επιλογών.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την iconic εμφάνιση της νεαρής τότε Ντιάνας με το κερασί πουλόβερ με λευκά πρόβατα και με ένα μαύρο πρόβατο, δίνοντας ένα αθώο χιούμορ σε αυτή την εμφάνιση της;

Όπως και να έχει το πουλόβερ έγινε ένα πολύ αγαπημένο της item και έκανε την εμφάνιση του και στην 4η σεζόν του «The crown» που προβάλλεται στο Netflix.

Βγαίνοντας από το χρονοντούλαπο των stylish εμφανίσεων, προσγειωνόμαστε στο 2021 και στις περιορισμένες εμφανίσεις που έφερε ο Covid-19. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, βέβαια πως περιοριζόμαστε σε άνεση και στυλ, τα key points, δηλαδή, κάθε εμφάνισης.

Για αυτό και εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας outfits με πρωταγωνιστή το πουλόβερ και σου τα παρουσιάζουμε για να σε εμπνεύσουμε.

Πουλόβερ με τζιν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Το αγαπημένο μας τζιν που συνδυάζεται αδιαμφισβήτητα με όλα μας τα ρούχα μπορεί να φωτίσει το πουλόβερ είτε μονόχρωμο είτε με σχέδια σε απαλές ή πιο έντονες αποχρώσεις. Είναι σίγουρα μία casual chic εμφάνιση, προσφέροντας άνεση στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Cropped πουλόβερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα cropped πουλόβερ που προσφέρει ζεστασιά και με ένα stylish τρόπο; Τα oversized ή και καμπάνα παντελόνια θα εκτοξεύσουν το outfit.

Η τσάντα σε συνδυασμό με τα παπούτσια μπορούν να κατατάξουν το outfit σε βραδινό chic look. Φυσικά, πιο έντονα στοιχεία στο πουλόβερ μπορούν να λειτουργήσουν από μόνα τους σαν αξεσουάρ.

Covering στους ώμους

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Και ποιος είπε ότι τα πουλόβερ είναι για να φοριούνται; Όσο άνετα και αν φαίνονται τόσο και περισσότερο ζεστά είναι ακόμα και πάνω από το παλτό. Μπορούμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε ένα κασκόλ με ένα extra πουλόβερ κάνοντας και ένα layering, δίνοντας ωστόσο τη δυνατότητα να φορεθεί και σαν πουλόβερ στο ήδη υπάρχον.

Extra tip: Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι ακόμα πιο εύκολο να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Oversized dress πουλόβερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venetia (@veneti.a)

Ένα oversized πουλόβερ που μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά στυλ. Τα παπούτσια σαν ένα smart item μπορούν να δώσουν ταυτότητα το στυλ μας. Τα sneakers δίνουν έναν πιο street style αέρα, ενώ οι καουμπόικες μπότες είτε μποτίνια με καλσόν δίνουν έναν πιο φθινοπωρινό τόνο.

Mix and match υφών

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Alizzi (@jessalizzi)

Τι πιο ωραίο από ένα άνετο, χουχουλιάρικο πουλόβερ και ειδικά όταν συνδυάζεται με διαφορετικές υφές σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Ένα λευκό πουκάμισο μέσα από ένα πουλόβερ με V λαιμόκοψη, ακόμα και ένα γιλέκο με πουκάμισο ή και t-shirt σίγουρα θα μετατρέψει την πιο συντηρητική πλευρά του πουλόβερ σε μια all time classic chic εμφάνιση.

Αν αγαπάς και εσύ το preppy look προτίμησέ το με φούστα με καρό σχέδιο για να το απογειώσεις.

Πουλόβερ με ζιβάγκο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière (@ariviere)

Ο ορισμός του all time classic παίρνει σάρκα και οστά στο πουλόβερ ζιβάγκο και είναι έτοιμο να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπως και αν αποφασίσεις να το φορέσεις.

Ένα total look είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή είτε με καμπάνα παντελόνι είτε με πιο στενή γραμμή και παλτό σε ουδέτερα χρώματα, ακόμα και με φούστα για ένα πιο girly mood.

Blazer με πουλόβερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina Olofsson (@eliinaolofsson)

Τα αγαπημένα blazer, oversized σακάκια για ακόμα μία φορά έρχονται για να αναδείξουν κάθε outfit. Με total black ή και όχι, σε ουδέτερες και bold αποχρώσεις τονίζουν και ολοκληρώνουν το πλεκτό μαζί με το υπόλοιπο σύνολο.

Για όσες το φοβούνται, είναι μία ευκαιρία να το δοκιμάσουν ακόμα και με leather pants και με converse για street style εμφανίσεις.

Με μακριά φούστα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Romeu (@the_peach_skin)

Οι λάτρεις της φούστας θα συμφωνήσουν ότι μία μακριά φούστα ή και mini φούστα με τα σωστά items πάντα αναδεικνύουν το look είτε πιο casual είτε πιο βραδινό.

Μία statement εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα ενός κραυγαλέου συνόλου.

Για αυτό και τα πιο αγαπημένα σύνολα είναι συνήθως και τα πιο απλά. Όπως είναι και ένα πουλόβερ που είναι totally on trend δίνοντας έναν πιο ethnic και stylish τόνο.

Τέλος, τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς καθορίζουν τον στυλ που θέλεις να δώσεις είτε επιλέγοντας μπότες με καλσόν, sneakers ακόμα και γόβες.

Πλεκτό με πλεκτό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Αν αγαπάς το total denim look και δεν σε ενοχλούν οι διαφορετικές αποχρώσεις του τζιν, τότε μάλλον θα αγαπήσεις και την ιδέα διαφορετικών υφών πουλόβερ κάνοντας ένα ιδιαίτερο layering, φορώντας το ένα πάνω στο άλλο ή ακόμα και στους ώμους σαν κασκόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2