Χρύσπα: «Πρέπει να επιμείνουμε στο #MeToo σθεναρά και ουσιαστικά»
Η Χρύσπα έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και το πόσο σημαντικό είναι.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Σταματόπουλο μίλησε η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε και στο #MeToo.

Αυτά που είχε να πει για το κίνημα που έχει ξεκινήσει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αξίζουν τον χρόνο σου και να τα διαβάσεις. Η Χρύσπα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του περιοδικού για τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον καλλιτεχνικό χώρο και για το αν βίωσε η ίδια τέτοια συμπεριφορά στην καριέρα της, απάντησε:

«Πώς μπορούμε να μιλάμε για δυνατό κίνημα metoo σε μια χώρα που τα παιδιά ακόμα μεγαλώνουν μέσα σε ομοφοβικές οικογένειες, που υπάρχει τόσο έντονος ρατσισμός και βία στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους αλλά και στις σχέσεις; Αυτό πραγματικά με κάνει να απορώ.

Αντιδρούσα πάντα όταν έβλεπα μπροστά στα μάτια μου να πραγματοποιείται μια άσχημη συμπεριφορά με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε είχε να κάνει με εμένα την ίδια είτε με οποιονδήποτε βρισκόταν σε αντίστοιχη θέση.

Δυστυχώς πιστεύω ότι τα περισσότερα θύματα όλων των λάθος συμπεριφορών δεν είναι ακόμα σε θέση να υψώσουν το ανάστημά τους και να αντιδράσουν στα κακώς κείμενα. Πρέπει να επιμείνουμε στο metoo σθεναρά και ουσιαστικά. Για τώρα, για αύριο, για πάντα»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;