Σωκράτης Μάλαμας: Έντονες αντιδράσεις στο Twitter επειδή ζήτησε να κατέβει πανό κατά του Λιγνάδη
Στη συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να κατέβει πανό κατά της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter - Τι απαντάει ο ίδιος

Οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για την απόφαση του βιασμού δύο ανηλίκων, έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη με αρκετές παρεμβάσεις και αντιδράσεις σε θέατρα και συναυλίες. Πανό σηκώθηκε και σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα με την αντίδραση του γνωστού καλλιτέχνη στην κίνηση αυτή να σηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, όταν είδε ένα πανό που έγραφε τη φράση «Βιαστής Είναι» και αναφέροταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να κατέβει το πανό.

Ο δημοφιλής μουσικός τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα που εκφράζει το πανό, όμως ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα. Ενώ, υποστήριξε πως του αποσπά την προσοχή.

Η αντίδρασή του αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Το #Μάλαμας βρίσκεται στα κορυφαία trend στο Twitter με αρκετούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με την κίνηση αυτή του Σωκράτη Μάλαμα.

Υπήρξε και μία μερίδα του κοινού που δικαιολόγησε την κίνηση του γνωστού μουσικού και τραγουδιστή και υποστήριξε την πλευρά του.

Η απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα

Ο Σωκράτης Μάλαμας απάντησε σε όσου ενοχλήθηκαν κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γνωστός μουσικός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό το βίντεο με το σχετικό περιστατικό και ξεκαθάρισε τη θέση του για το συμβάν. Όπως έγραψε:

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω.

Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;