Αντιδράσεις από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ηθοποιών για την απόφυλάκιση Λιγνάδη
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ηθοποιών (FIA) σε ανακοίνωσή της δηλώνει φανερά ενοχλημένη με την απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ηθοποιών (FIA) σε ανακοίνωσή της δηλώνει φανερά ενοχλημένη με την απόφαση αποφυλάκισης του πρωτόδικα καταδικασμένου για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παράλληλα εκφράζει την συμπαράστασή της στο κύμα διαμαρτυριών Ελλήνων ηθοποιών κατά της απόφασης.

«Η FIA είναι εξοργισμένη με την απόφαση δικαστηρίου να απελευθερώσει τον καταδικασμένο βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη (πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου)», αναφέρει η ανακοίνωση της FIA, η οποία συνεχίζει ως εξής: «Στηρίζουμε τους ηθοποιούς της Ελλάδας στον αγώνα τους για δικαιοσύνη, στηρίζουμε τα ελληνικά σωματεία και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών».

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ως συνέχεια των πολλών αντιδράσεων που έχουν ξεσπάσει από την περασμένη εβδομάδα μετά την απόφαση αποφυλάκισης υπό όρους του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, παρότι καταδικάστηκε για δυο βιασμούς ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαν προηγηθεί οι αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες στο φεστιβάλ χορού Καλαμάτας, αλλά και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, με τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά σε όλες τις περιπτώσεις. Τα social media πήραν «φωτιά» με την παρέμβαση για τον Λιγνάδη και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου να αναφέρει: «Οι βιαστές και όσοι τον καλύπτουν στη φυλακή».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;