Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις - Σήκωσαν ξανά πανό σε παράσταση στην Επίδαυρο
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του - Σηκώθηκε ξανά πανό σε παράσταση στην Επίδαυρο

Οι αντιδράσεις για την απόφαση της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του συνεχίζονται στα θέατρα της χώρας. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, θεατές σήκωσαν πανό στην Επίδαυρο κατά της απόφασης αυτής του δικαστηρίου.

Το βράδυ του Σαββάτου, 23 Ιουλίου, στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στην παράσταση «Αγαμέμνων» του Γερμανού σκηνοθέτη Ούρλιχ Ράσε, υψώθηκε το πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το πανό έγραφε στα αγγλικά:

«Είναι βιαστής» 

Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της αθώωσης και των ποινών

Μετά την άσκηση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης από την εισαγγελέα εφετών, Βασιλική Χαλβά, για την υπόθεση του πρώην προέδρου του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, έχει διαμορφωθεί ένα νέο σκηνικό.

Η εισαγγελική λειτουργός, μετά την μελέτη των πρακτικών της δίκης και την αναφορά του συναδέλφου της Κωνσταντίνου Κούντρια, ο οποίος ήταν στην έδρα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, άσκησε έφεση τόσο για το αθωωτικό σκέλος της απόφασης για τη μία υπόθεση βιασμού, όσο και ως προς το ύψος της ποινής για τις άλλες δύο περιπτώσεις βιασμού για τις οποίες και πρωτοδίκως έχει κριθεί ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, όταν ο ηθοποιός καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, θα δικαστεί από μηδενική βάση για τρεις υποθέσεις βιασμού, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ποινική του μεταχείριση.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;