Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Τα τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετά καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Από ταινίες που θα απολαύσουμε στα φθινοπωρινά φεστιβάλ και αναμένεται να φθάσουν μέχρι τα Όσκαρ 2023, αλλά και σειρές που περιμέναμε πώς και πώς να δούμε τις νέες τους σεζόν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

Ταινίες

Pearl

Το πρώτο τρέιλερ της νέας τριλογίας του Ti West που ξεκίνησε με το ξεχωριστό και ιδιαίτερα καλό “X”. Η νέα ταινία υπηρετεί ως το πρίκουελ αυτής της slasher ταινίας που είδαμε νωρίτερα μέσα στο 2022.

Blonde

Ο Andrew Dominik επιστρέφει με μία ταινία που, ήδη, έχει συγκεντρώσει κριτικές καθώς βασίζεται σε ένα βιβλίο που εξερευνά τη ζωή και την καριέρα της Marilyn Monroe, χωρίς όμως να βασίζεται αποκλειστικά σε αληθινά γεγονότα και δεν είναι πλήρως βιογραφική. Η Ana De Armas υποδύεται την Monroe σε μία εξερεύνηση του εμβληματικού χαρακτήρα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Tar

Η νέα ταινία του Todd Field θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και σε αυτή πρωταγωνιστεί η Cate Blancett ως μία παγκοσμίου φήμης διευθυντή ορχήστρας.

Till

Η αληθινή ιστορία της Emmett Till, μίας Αμερικανίδας δασκάλας και ακτιβίστριας, που το 1955 κυνήγησε την δικαιοσύνη όταν ο 14χρονος γιος της πέθανε από λιντσάρισμα.

Pinocchio

Ο Guillermo Del Toro έχει ετοιμάσει μία stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων για το Netflix. Η κλασσική ιστορία έρχεται μέσα από τα μάτια του Μεξικανού οραματιστή σκηνοθέτη.

Σειρές

Never Have I Ever Season 3

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Netflix από την Mindy Kaling έρχεται στις 12 Αυγούστου.

A League of Their Own

Στις 12 Αυγούστου, επίσης, έρχεται μία νέα σειρά από το Prime Video. Πρόκειται για μία σειρά εποχής που ακολουθεί τον σχηματισμό μίας γυναικείας ομάδας baseball. Κωμωδία και δράμα συνδυάζονται στη νέα αυτή σειρά.

Locke & Key Season 3

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς φαντασίας του Netflix έρχεται στις 10 Αυγούστου για να δώσει ένα ικανοποιητικό φινάλε.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;