Όσα θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο
Ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το μήνα στο Netflix.

Καθώς οι ημέρες του καλοκαιριού διαδέχονται η μία την άλλη, έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τον Αύγουστο, καθώς το προσεχές Σουκου είναι και το τελευταίο του Ιουλίου. Και μπορεί οι περισσότεροι και οι περισσότερες να περνάμε τον (περισσότερο) χρόνο μας στη θάλασσα ή να σχεδιάζουμε κάποια καλοκαιρινή απόδραση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λίγος χρόνος για να δούμε Netflix.

Άλλωστε, η πλατφόρμα δεν παραλείπει να ανανεώνει ποτέ το περιεχόμενό της με αρκετά αξιόλογες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Αν λοιπόν μείνεις πιστός «φύλακας» της πόλης και δεν φύγεις σε κάποιο νησί για τον Αύγουστο, τότε το Netflix σε έχει ήδη φροντίσει με νέο και άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Πάμε να το δούμε;

Οι σειρές που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix

The Sandman

Υπόθεση: Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

Έρχεται στις 5 Αυγούστου.

Locke & Key: Σεζόν 3

Υπόθεση: Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Έρχεται στις 10 Αυγούστου.

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3

Υπόθεση: Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

Έρχεται στις 12 Αυγούστου.

Brooklyn Nine-Nine: σεζόν 8

Υπόθεση: Στις νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix ανήκει και η όγδοη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς Brooklyn Nine-Nine. Οι περιπέτειες και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις των πρωταγωνιστών δεν έχουν τελειώσει ακόμα…

Έρχεται στις 13 Αυγούστου.

Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν

Υπόθεση: Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Ollie’s Odyssey”, ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

Έρχεται στις 14 Αυγούστου.

Echoes, από 19 Αυγούστου

Υπόθεση: Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

Κλίο

Υπόθεση: Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση.

Έρχεται στις 19 Αυγούστου.

Το Κορίτσι στον Καθρέφτη, από 19 Αυγούστου

Υπόθεση:Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι.

Έρχεται στις 19 Αυγούστου.

Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά

Υπόθεση: Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

Έρχεται στις 19 Αυγούστου.

Mo

Υπόθεση: Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

Αποστολή Πυρός

Υπόθεση: Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

Οικογενειακά Μυστικά

Υπόθεση: Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Έρχεται στις 31 Αυγούστου.

Οι ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix

Top Gun και Επικίνδυνη Αποστολή, από 1 Αυγούστου

Στις νέες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix ανήκει το Top Gun, αλλά και όλες οι ταινίες «Επικίνδυνη Αποστολή». Ο Tom Cruise έρχεται για να κατακτήσει τα βράδια μας και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές περιπέτειες με τις αθάνατες ταινίες δράσεις που πρωταγωνιστεί.

Τα Κακά Κορίτσια

Υπόθεση: Μόλις η Κάντι φτάνει στο νέο σχολείο της στο Ιλινόις γίνεται αποδεκτή στην παρέα δύο ιδιόρρυθμων μαθητών, αλλά σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο όμορφη και δημοφιλή μαθήτρια καθώς ερωτεύεται τον φίλο της.

Έρχεται την Αυγούστου.

Μπούμπα

Υπόθεση: Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

Έρχεται στις 3 Αυγούστου.

Η Εποχή των Γάμων

Υπόθεση: Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

Έρχεται στις 4 Αυγούστου.

Χελωνονιντζάκια – Η Άνοδος: Η Ταινία

Υπόθεση: Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

Έρχεται στις 5 Αυγούστου.

Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας

Υπόθεση: Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

Έρχεται στις 8 Αυγούστου.

Αγάπη Μου

Υπόθεση: Παίζοντας σ’ έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

Έρχεται στις 10 Αυγούστου.

13: Το Μιούζικαλ

Υπόθεση: Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ.

Έρχεται στις 12 Αυγούστου.

Day Shift

Υπόθεση: Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

Έρχεται στις 12 Αυγούστου.

Δύο Ζωές

Υπόθεση:Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

Έρχεται στις 17 Αυγούστου.

Royalteen

Υπόθεση: Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

Έρχεται στις 17 Αυγούστου.

Οι επόμενες 365 μέρες

Υπόθεση: Η τρίτη και τελευταία ταινία του πιο hot franchise έρχεται αυτό το καλοκαίρι και η ιστορία του Massimo και της Lauras ολοκληρώνεται. Νέοι έρωτες, αισθησιακές σκηνές και πάθη θα κατακλύσουν για ακόμη μια φορά την οθόνη μας!

Έρχεται στις 19 Αυγούστου.

Τον Νου σας και σας Φάγαμε

Υπόθεση: Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

Τι Είναι Αγάπη;

Υπόθεση: Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

Έρχεται στις 25 Αυγούστου.

Ευτυχισμένοι Ενήλικες

Υπόθεση: Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

Έρχεται στις 26 Αυγούστου.

Χρόνος για Μένα

Υπόθεση: Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

Έρχεται στις 26 Αυγούστου.

Υπό τον Έλεγχό της

Υπόθεση: Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω.

Έρχεται στις 29 Αυγούστου.

Έτυχε να Περνάω

Υπόθεση:Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

Έρχεται στις 31 Αυγούστου.

 Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Το Απόλυτο Φιάσκο: Woodstock ’99

Υπόθεση: Το Γούντστοκ του ’69 υποσχέθηκε ειρήνη και μουσική. Η αναβίωση του ’99 όμως προκάλεσε μέσα σε τρεις μέρες οργή, αναταραχές και σοβαρές ζημιές. Γιατί πήγε τόσο στραβά;

Έρχεται στις 3 Αυγούστου.

Πάνω στη Σανίδα: Η Ιστορία του Λίο Μπέικερ

Υπόθεση: Ο διάσημος σκέιτερ Λίο Μπέικερ μοιράζεται λεπτομέρειες από την άνοδο του στη δόξα, καθώς και την τεράστια πίεση που ένιωσε για να κρύψει την ταυτότητα του φύλου του.

Έρχεται στις 11 Αυγούστου.

Άγνωστες Πτυχές: Μέρος 2

Υπόθεση: Από τη Νοτρ Νταμ στο NFL, το μέλλον του Μάντι Τέ’ο στο φούτμπολ έδειχνε πολλά υποσχόμενο μέχρι που μια κρυφή διαδικτυακή σχέση αναστάτωσε τη ζωή και την καριέρα του.

Νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα από τις 16 Αυγούστου.

Στο Μυαλό μιας Γάτας

Υπόθεση: Ειδικοί στις γάτες μπαίνουν στο μυαλό του αιλουροειδούς για να αποκαλύψουν τις πραγματικές ικανότητες του σ’ αυτό το σαγηνευτικό και χαδιάρικο ντοκιμαντέρ.

Έρχεται στις 18 Αυγούστου.

Τζον ΜακΆφι: Ευφυής, Αντισυμβατικός και Φυγάς

Υπόθεση: Μέσα από αποκαλυπτικό υλικό και συνεντεύξεις με τον φυγά και πρωτοπόρο στην τεχνολογία Τζον ΜακΆφι, το ντοκιμαντέρ φανερώνει νέες πτυχές των τρελών χρόνων της φυγής του.

Έρχεται στις 24 Αυγούστου.

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Σεζόν 3

Υπόθεση: Ενώ εκτίουν ποινή κάθειρξης για φόνο, κρατούμενοι μιλούν για τα εγκλήματά τους και συλλογίζονται πώς οι πράξεις τους κατέστρεψαν ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής τους.

Έρχεται στις 30 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;