Βάσεις 2022: Πιο νωρίς από ποτέ η ανακοίνωσή τους
Βάσεις 2022: Γίνεται προσπάθεια για να ανακοινωθούν πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις». Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, το οποίο υπερψηφίσθηκε ήδη στη Βουλή, για τα Κολέγια, την εκλογή Πρυτάνεων, τις οργανικές θέσεις κληρικών, τα Πανεπιστημιακά δάση, το νέο Ολοήμερο σχολείο, αλλά και τις βάσεις 2022 των πανελληνίων.

Η κ. Κεραμέως υποστήριξε πως μέχρι την Δευτέρα, 18 Ιουλίου, θα γίνει η ανακοίνωση κατανομής για τους 8.586 νεοδιορισμένους εκπαιδευτικούς. Η υπουργός Παιδείας, στη συνέχεια, προχώρησε και σε εκτίμηση για το πότε θα γίνουν γνωστές οι βάσεις 2022 των πανελληνίων.

Όπως είπε, αρχικά:

«Πιθανά και πριν την προσεχή Δευτέρα (18.07.2022) θα ανακοινωθεί η κατανομή των νέων μόνιμων διορισμών, η οποία έγινε με βάση τα οργανικά κενά των εκπαιδευτικών», τόνισε η υπουργός Παιδείας και κάλεσε τους υποψηφίους να κάνουν «λίγη υπομονή ακόμα»

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως από την 1η Σεπτεμβρίου οι νέοι διορισμοί θα ανέρχονται σε 25.000 και όλοι οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις θέσεις τους, κατέληξε, στέλνοντας το μήνυμα για μία ισορροπημένη σχολική χρονιά.

Σχετικά με το Ολοήμερο ανέφερε ότι θα ισχύσει σε 5.000 τμήματα, τα μισά από τα σχολεία της χώρας, ενώ σχετικά με τις βάσεις των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων δήλωσε ότι:

«Γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, πιο νωρίς από ποτέ»

Βάσεις 2022 μόνο στο neolaia.gr!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το neolaia.gr ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υποψηφίων, δημοσιεύοντας τα θέματα, τις απαντήσεις, αλλά και τον σχολιασμό των θεμάτων μέσα από τη ροή του και την κατηγορία Πανελλήνιες 2022, σε συνεργασία αυτή τη φορά με τα Φροντιστήρια ΠΑΠΑΔΕΑ. Συντονιστείτε εδώ και εδώ για να δείτε πρώτοι/-ες τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2022, τις βάσεις εισαγωγής 2022, συμβουλές και οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα νέα και επικαιροποιημένες εξελίξεις για τις βαθμολογίες των Πανελληνίων, τα στατιστικά και τις ανακοινώσεις του ΥΠΑΙΘ!

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1