Το Disney+ ετοιμάζει τρία νέα πρότζεκτ σε συνεργασία με τους BTS
Οι BTS υπογράφουν με το Disney+ για τη δημιουργία τριών πρωτότυπων σειρών που θα αρχίσουμε να βλέπουμε στην πλατφόρμα από το 2023.

Η Disney και το μεγαλύτερο συγκρότημα της K-Pop (και του κόσμου), οι BTS ανακοίνωσαν μία μεγάλη συνεργασία. Από τη συνεργασία αυτή θα δούμε τρία νέα πρότζεκτ με πρωταγωνιστές μέλη του δημοφιλούς γκρουπ μέσα από την streaming πλατφόρμα Disney+.

Η Walt Disney Company και το στούντιο Hybe, που βρίσκεται πίσω από τους BTS, αποκάλυψαν μια νέα παγκόσμια συνεργασία περιεχομένου. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την παραγωγή πέντε νέων πρότζεκτ για την streaming πλατφόρμα Disney+. Ανάμεσα σε αυτό το πρωτότυπο περιεχόμενο θα είναι και δύο σειρές με μέλη των BTS ή και όλο το συγκρότημα.

Η συνεργασία με το πιο δημοφιλές συγκρότημα της K-pop στον κόσμο είναι αναμφίβολα ένα μία κίνηση ματ από την Disney, καθώς επιδιώκει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της παγκοσμίως και να προσεγγίσει τα νούμερα του αντίπαλου δέους της, του Netflix.

Οι τρεις επερχόμενοι τίτλοι με τους αστέρες της K-pop περιλαμβάνουν τα:

  • BTS: Permission to Dance on Stage – LA: Μια αποκλειστική ταινία σε 4K από τη συναυλία των BTS στο Sofi Stadium του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2021. Ερμηνεύοντας τα τραγούδια τους, που έγιναν επιτυχίες στο Billboard Hot 100, “Butter” και “Permission to Dance”, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας, όπου το συγκρότημα γνώρισε από κοντά τους θαυμαστές.
  • In the Soup: Friendcation: Ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό ριάλιτι με το πρωταγωνιστικό καστ να συμπεριλαμβάνει τους V των BTS,  Seo-jun Park από το Itaewon Class, Woo-shik Choi σταρ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Parasite, Hyung-sik Park και Peakboy. Στη σειρά θα δούμε τους πέντε φίλους να κάνουν ένα ταξίδι έκπληξη και να απολαμβάνουν μια ποικιλία από ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.
  • BTS Monuments: Beyond the Star: Όπως υποστηρίζει η Disney «αυτή η πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί το απίστευτο ταξίδι των μεγαλύτερων pop icons του 21ου αιώνα, των BTS». Η σειρά θα έχει άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη μουσικής και πλάνα από τα τελευταία εννέα χρόνια, που το συγκρότημα βρίσκεται στην ενεργό δράση. Η σειρά θα παρουσιάζει την καθημερινή ζωή, τις σκέψεις και τα σχέδια των μελών των BTS, καθώς προετοιμάζονται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας τους. Η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις υπηρεσίες streaming της Disney το 2023.

Η Jessica Kam-Engle, επικεφαλής περιεχομένου για το Disney+, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Hybe για να παρουσιάσουμε το πρωτότυπο περιεχόμενό τους που δημιουργήθηκε με ισχυρά IP καλλιτεχνών στις παγκόσμιες υπηρεσίες ροής μας, συμπεριλαμβανομένου του Disney+.

Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει τη δημιουργική μας φιλοδοξία – να συνεργαστούμε με εμβληματικούς δημιουργούς περιεχομένου και κορυφαία αστέρια σε όλο τον κόσμο, ώστε το κοινό να μπορεί να απολαύσει το ταλέντο τους με πολλούς τρόπους. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι νέοι τίτλοι θα συναρπάσουν τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να εισαγάγουμε περισσότερο μουσικό περιεχόμενο στην υπηρεσία μας»

Ο Park Ji-won, Διευθύνων Σύμβουλος της Hybe, πρόσθεσε:

«Αυτή θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, όπου παρουσιάζουμε στο παγκόσμιο κοινό μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου της Hybe για θαυμαστές που αγαπούν τη μουσική και τους καλλιτέχνες μας.

Η Walt Disney Company έχει μακρά ιστορία στη δημιουργία franchise και στην προώθηση μουσικών καλλιτεχνών, με τις απαράμιλλες μάρκες και τις πλατφόρμες της»

Από την κυκλοφορία του στη Νότια Κορέα, τον Νοέμβριο του 2021, το Disney+ χτίζει δυναμικά το περιεχόμενο της σε σειρές K-drama, ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε το Netflix με το Squid Game. Αυτό γίνεται σε μία προσπάθεια αξιοποίησης της παγκόσμιας δημοτικότητας της κατηγορίας αυτής και για ην αύξηση των συνδρομητών σε όλη την Ασία, τη Νότια Αμερική και παγκοσμίως. Το Disney+ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα κυκλοφορήσει πάνω από 20 κορεάτικους τίτλους φέτος, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 12 πρωτότυπων σειρών από την Κορέα. Η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά K-drama στο Disney+, μέχρι σήμερα, ήταν η σειρά Snowdrop, με πρωταγωνίστρια την Jisoo, μέλος του γκρουπ κοριτσιών της K-pop, Blackpink.

Με πληροφορίες από το Hollywood Reporter

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
  
 1