BTS: Προσωρινό τέλος για το συγκρότημα - Θα επικεντρωθούν σε solo καριέρες
Οι BTS αποφάσισαν να κάνουν προσωρινά ένα διάλειμμα και να επικεντρωθούν σε solo καριέρες.

Οι BTS είναι το δημοφιλέστερο συγκρότημα της K-Pop που κατάφερε να αναδείξει την κορεατική ποπ σε παγκόσμιο επίπεδο όσο κανένα άλλο συγκρότημα και κανένας άλλος solo καλλιτέχνης με εξαίρεση ίσως τις BlackpinkΤο συγκρότημα αποτελείται από τους RM, Jungkook, Jin, Jimin, Suga, J-Hope και V και αυτές τις ημέρες γιόρτασα την ένατη επέτειό τους.

Κατά τη διάρκεια του «Festa dinner» που γιόρτασαν την ένατη επέτειο τους, τα μέλη των BTS αναπόλησαν στιγμές τους και αναμνήσεις για τη μέχρι τώρα μουσική τους πορεία συζητώντας παράλληλα για όσα επιφυλάσσει το μέλλον για τους ίδιους. Τότε ήταν που «έριξαν» μία βόμβα για το φανατικό τους κοινό σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτοντας πως θα κάνουν ένα «διάλειμμα» από την καριέρα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BTS official (@bts.bighitofficial)

Ο Jimin δήλωσε ότι το συγκρότημα πέρνα μια «δύσκολη κατάσταση» εξηγώντας:

«Προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητά μας και αυτή είναι μια εξαντλητική και μακρά διαδικασία».

Από την πλευρά του, ο RM είπε ότι ενώ είχαν πετύχει πολλά ως BTS, κάθε μέλος πρέπει να εξελιχθεί και να ωριμάσει ατομικά λέγοντας:

«Πάντα πίστευα ότι οι BTS ήταν διαφορετικοί από άλλα γκρουπ, αλλά το πρόβλημα με την K-pop και όλο το σύστημα των idol είναι ότι δεν σου δίνουν χρόνο να ωριμάσεις. Πρέπει να συνεχίσεις να παράγεις μουσική και να συνεχίσεις να κάνεις κάτι».

Μάλιστα ο τραγουδιστής υπογράμμισε το γεγονός πως αυτή τη στιγμή θα ήθελε να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον των BTS ως ομάδα και ως προσωπικότητες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BTS official (@bts.bighitofficial)

Τα υπόλοιπα μέλη συμφώνησαν μαζί του, προσθέτοντας ότι το διάλειμμα ήταν μια δύσκολη απόφαση.

«Δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε τους θαυμαστές μας ό,τι κι αν γίνει, θέλουμε να είμαστε το είδος των καλλιτεχνών που θυμούνται», είπε ο Jimin και συνέχισε προσθέτοντας: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που περνάμε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητά μας και αυτή είναι μια εξαντλητική και μακρά διαδικασία».

Ο V είπε στους θαυμαστές ότι η ομάδα δεν χωρίζεται, προσθέτοντας ότι θα ξαναβρεθούν μαζί «αργότερα και όταν μαζευτούμε ξανά ως ομάδα, η συνεργασία δεν θα είναι όπως καμία άλλη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
  
 0 
 6