Γιώργος Λιανός: Η ερώτηση για το «Survivor All Star» που τον ενόχλησε
Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο το βράδυ της Κυριακή και οι ερωτήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και το «Survivor All Star» έπεσαν βροχή από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το Survivor 5 μπαίνει στην τελική ευθεία που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής και μίλησε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες από διάφορες εκπομπές και κανάλια περίμεναν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο. Όταν έφτασε ο Γιώργος Λιανός οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Μερικά, όμως, ερωτήματα εκνεύρισαν τον Γιώργο Λιανό. Αυτά είχαν να κάνουν με το «Survivor All Star» και την παρουσίασή του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω»

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του reality. Όπως απάντησε ο ίδιος φανερά ενοχλημένος:

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project.

Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Να σημειωθεί πως την Τρίτη 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί ζωντανά ο Ημιτελικός του Survivor 5 και την Τετάρτη, 6 Ιουλίου, θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;