Survivor 5: Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό
Αυτός είναι ο παίκτης που δε θα επιστρέψει στην Αθήνα ως ένας από τους διεκδικητές του μεγάλου επάθλου του Survivor 5.

Το Survivor 5 πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό. Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, 4 Ιουλίου, οι παίκτες συνάντησαν για μια τελευταία φορά τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, στο συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο, καθώς θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό.

Στο συμβούλιο αυτό, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor 5 έμαθε ποιοι παίκτες θα είναι αυτοί εκείνους που θα επέστρεφαν στην Ελλάδα σαν διεκδικητές του μεγάλου επάθλου του ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Για έναν ή μία το ταξίδι στον κόσμο του Survivor 5 θα έφθανε λίγο πριν το παιχνίδι μπει στην τελική του ευθεία. Προς το τέλος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο λίγο νωρίτερα από τους συμπαίκτες τους. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε δηλώσει, λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου του νησιού:

«Το σίγουρο είναι ότι με τον Στάθη θα κάνουμε παρέα έξω. Αν αποχωρήσω εγώ θα τον στηρίξω όσο δεν πάει, αν αποχωρήσει εκείνος μού είπε ότι θα με στηρίξει όσο δεν πάει οπότε σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από έξω» 

Η παίκτρια του Survivor 5 ήταν λίγο σαν να μάντεψε το αποτέλεσμα, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, αυτή ήταν και η παίκτρια που δε θα επέστρεφε στην Αθήνα ως διεκδικήτρια του μεγάλου επάθλου. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε με δάκρια στα μάτια:

«Εννοείται ότι στεναχωριέμαι γιατί καλώς ή κακώς έχω φτάσει μέχρι το τέλος και είμαι πάρα πολύ περήφανη γιατί ξέρω πως ακριβώς έχω φτάσει ως εδώ» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;