X Factor: Απίστευτη ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τον παίκτη
Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε μία σημαντική ανακοίνωση να κάνει για τον παίκτη που αποχώρησε από το «X Factor», καθώς του ετοιμάζει ρόλο για τη σειρά του «Η Γη της Ελιάς».

Τα live του «X Factor» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής. Οι ομάδες των κριτών ανέβηκαν στη σκηνή προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κρατήσουν τη θέση τους στο talent show. Όμως, ένας παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού live show του «X Factor» ήταν ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας.

Όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία των κριτών, οι ψήφοι ήταν 2 υπέρ της παραμονής του Μίλτου Χαρόβα και 1 υπέρ του Γιάννη Ονησιφόρου. Ωστόσο, ο κριτής και coach των παιδιών, Μιχάλης Κουινέλης, ήρθε να κάνει την ανατροπή. Ο Μιχάλης Κουινέλης αποφάσισε να επιλέξει με βάση τις φωνητικές δυνατότητες των δύο διαγωνιζομένων να κρατήσει στο «X Factor» τον Κύπριο καλλιτέχνη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διπλή του ψήφος να στείλει εκτός διαγωνισμού τον Μίλτο Χαρόβα.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έριξε μία «βόμβα», καθώς αποκάλυψε κάτι που ετοιμάζει για τον 17χρονο τραγουδιστή. Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου:

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη «Γη της Ελιάς» έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» 

Η πορεία του Μίλτου Χαρόβα, μετά το τέλος του «X Factor», φαίνεται να ξεκινάει δυναμικά με μία συμμετοχή σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ της σεζόν που μας πέρασε!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;