Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιντεοπαιχνίδι «Mario + Rabbids: Sparks of Hope»
Η Nintendo ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει το «Mario + Rabbids: Sparks of Hope».

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, δόθηκαν στη δημοσιότητα αρκετές πληροφορίες σχετικά με το βιντεοπαιχνίδι «Mario + Rabbids: Sparks of Hope». Ανάμεσα σε αυτές τις πληροφορίες ήταν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού.

Το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον «Super Mario» έρχεται στις 20 Οκτωβρίου του 2022. Πέρα, όμως, από αυτό κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct έγιναν γνωστές και περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το νέο παιχνίδι θα περιέχει τον Bowser ως έναν από τους εννιά χαρακτήρες, που θα μπορείς να παίξεις. Επιπλέον, το «Sparks of Hope» υπόσχεται αρκετές αλλαγές στη φόρμουλα των tactics του «Kingdom Battle». Μία μεγάλη αλλαγή αποτελεί η δυνατότητα ελεύθερης κίνησης στον χάρτη σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα πλέγματος, ενώ είδαμε και κάποια νέα Rabbids, συμπεριλαμβανομένης της Rabbid Rosalina.

Επίσης, είναι γνωστό πως το βιντεοπαιχνίδι θα παραμείνει εντελώς single-player και θα έχει νέους equipable συνεργάτες που θα ονομάζονται Sparks. Αυτοί οι συνεργάτες αναμένεται να δώσουν τόσο ενεργά όσο και παθητικά bonuses στη μάχη.

Η πρώτη ανακοίνωση για το «Mario + Rabbids: Sparks of Hope» έγινε στο Ubisoft E3 του 2021, ενώ, η παρουσίαση αυτή αποτελεί και τις πρώτες επίσημες πληροφορίες που είχαμε για το βιντεοπαιχνίδι. Το «Mario + Rabbids: Sparks of Hope» πρόκειται για τη συνέχεια του «Kingdom Battle», που είχε κυκλοφορήσει το 2017.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;