Stranger Things: Πλησιάζει το τέλος της σειράς - Ετοιμάζεται spin off
Είναι γνωστό πως η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία του «Stranger Things», όμως, το Netflix και οι Duffer Brothers ετοιμάζουν μία spin off σειρά για να συνεχίσουμε να «χανόμαστε» σε φανταστικούς κόσμους.

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» έρχεται αυτή την Παρασκευή στο Netflix και η προσμονή έχει χτυπήσει κόκκινο. Είναι γνωστό πως οι Duffer Brothers θέλουν να τελειώσουν τη σειρά με τον πέμπτο της κύκλο, όμως, φαίνεται πως το ταξίδι του τηλεοπτικού κοινού στον  κόσμο αυτό δε θα τελειώσει σύντομα.

Όπως συμβαίνει με κάθε σειρά που αφήνει το στίγμα της και αποσπά εκατομμύρια φανς, έτσι και με το «Stranger Things», είναι αναμενόμενο να υπάρξει μία συνέχεια. Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ακολουθήσει μια spin off σειρά, όμως, δεν έχουν γίνει ακόμα περισσότερα γνωστά για το μέλλον του franchise.

Οι Duffer Brothers, οι δημιουργοί της σειράς, σε μία συνέντευξή τους στο Variety, απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το spin off. Ωστόσο, αποκάλυψαν πως το spin off δε θα ξεκινήσει την παραγωγή του πριν το τέλος της πέμπτης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ross Duffer είπε στο Variety:

«Υπάρχει μια εκδοχή του η οποία αναπτύσσεται παράλληλα με την 5η σεζόν, αλλά δεν θα κάνουμε και τα γυρίσματα παράλληλα. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα θα αρχίσουμε να εμβαθύνουμε σε αυτό μόλις ολοκληρώσουμε τα οπτικά εφέ της 5ης σεζόν, τότε ο Ματ και εγώ θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε πραγματικά με αυτό»

Από τη μεριά του, ο Matt Duffer εξήγησε ότι ακόμη και το Netflix δεν έχει απολύτως καμιά ιδέα για το τι ετοιμάζουν με αυτή την σειρά και ότι:

«Θα είναι κάτι που ούτε οι ίδιοι το περιμένουν.

Σκεφτήκαμε “είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε ανεξάρτητα με το αν σχετίζεται με το Stranger Things;” Ακόμα κι αν αφαιρούσαμε τον τίτλο “Stranger Things” από την σειρά αυτή (το spin-off), είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Θα είναι διαφορετικό από αυτό που περιμένει ο καθένας, συμπεριλαμβανομένου και του Netflix»

Μέχρι τότε, περιμένουμε να απολαύσουμε τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν που θα έχουν διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα το καθένα, αλλά και την πέμπτη σεζόν.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0