Stranger Things: Δείτε πώς «έρχεται στη ζωή» ο μεγάλος κακός της σειράς
Πάνω από 6 ώρες στο μακιγιάζ χρειάζεται ο ηθοποιός που υποδύεται τον κακό του Upside Down, Vecna, για να μεταμορφωθεί σε αυτόν.

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Netflix και όλοι μιλάνε για αυτό. Ένας από τους χαρακτήρες, όμως, που έχει συγκεντρώσει τα φώτα και τη λατρεία των φανς είναι η ενσάρκωση του κακού του Upside Down, ο Vecna.

Η εντυπωσιακή μορφή του Vecna στην 4η σεζόν του Stranger Things στο Netflix έχει δημιουργήσει αίσθηση τόσο για το δέος που προκαλεί όσο και για την περίτεχνη δουλειά που έχει γίνει στην εμφάνισή του. Για το αποτέλεσμα αυτό απαιτούνται ώρες δουλειάς από το τμήμα του μακιγιάζ και των οπτικών εφέ. Ο Vecna είναι δημιούργημα περσότερο πρακτικών εφέ συνδυασμό με ελάχιστη χρήση του CGI.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Jamie Campbell Bower, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Vecna χρειάζεται να υποστεί μακιγιάζ για 6-8 ώρες καθημερινά. Ο ηθοποιός παίζει διπλό ρόλο στο Stranger Things, αφού ο χαρακτήρας του κακού του Upside Down είναι ο Henry Kreel, ο 001 και φίλος της Eleven στην παιδική της ηλικία.

Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλους της επιτυχημένης sci-fi σειράς του Netflix έρχεται τον Ιούλιο και τα δύο τελευταία επεισόδια θα είναι σαν ταινίες, καθώς η διάρκειά τους θα ξεπερνάει κατά πολύ τη μία ώρα. Tο επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;