«Stranger Things»: Βρήκαμε πού μπορείς να ακούσεις όλο το soundtrack του πρώτου μέρους της νέας σεζόν
Τώρα μπορείς να ακούσεις όλο το soundtrack του πρώτου μέρους της 4ης σεζόν του «Stranger Things».

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things» κατάφερε να σπάσει ρεκόρ προβολών στο Netflix για αγγλόφωνη σειρά, κατακτώντας σε 83 χώρες την κορυφή στα trending. Πέρα από αυτό, όμως, και τα τραγούδια της σειράς έχουν καταφέρει να σημειώσουν τεράστια επιτυχία.

Μπορεί η μουσική επένδυση των Daryl Dixon και Michael Stein να ξεχωρίζει και να δίνει μία διαφορετική νότα στη σειρά. Όμως, τα κομμάτια που επέλεξε η παραγωγή και οι Duffer Brothers για να είναι μέρος του soundtrack και να “ντύσουν” πολλές από τις σκηνές των επεισοδίων, φαίνεται να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Ήδη το τραγούδι “Running Up That Hill” της Kate Bush έγινε και πάλι No 1 στα charts παγκοσμίως σε streaming υπηρεσίας όπως Spotify, Apple Music και iTunes, παρασέρνοντας και τα υπόλοιπα τραγούδια που βλέπουμε στο soundtrack του πρώτου μέρους του «Stranger Things».

Τώρα βρήκαμε που μπορείτε να ακούσετε όλο το soundtrack του τέταρτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Μπορείς να το βρεις ολόκληρο μέσω YouTube Music, το Apple Music ή τον Spotify player παρακάτω.

Ακούστε το soundtrack του «Stranger Things» εδώ!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;