Gossip Girl: Ένας χαρακτήρας από τα παλιά επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο της σειράς
Ένας χαρακτήρας που αγαπούσαμε να μισούμε επιστρέφει στο «Gossip Girl» και ανυπομονούμε να δούμε το χάος που θα προκαλέσει ξανά.

Η επιστροφή στον κόσμο του «Gossip Girl» μετά από τόσα χρόνια από την ολοκλήρωση της πρωτότυπης σειράς μπορεί να μην έκανε τον ντόρο που περιμέναμε, όμως, φαίνεται να αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό στις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν, λοιπόν, αυτής της νέας σειράς του HBO Max θα φέρει και ένα παλιό, γνωστό μας και αγαπημένο (;) πρόσωπο για να προκαλέσει χαμό και να συζητηθεί!

Πρόκειται για την Michelle Trachtenberg, η οποία επιστρέφει στον ρόλο της Georgina Sparks για τις ανάγκες της δεύτερης σεζόν της sequel σειράς του HBO Max, «Gossip Girl». Η ανακοίνωση για την επιστροφή του χαρακτήρα που αγαπούσαμε να μισούμε στην πρωτότυπη σειρά έγινε μέσω μιας δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εν λόγω δημοσίευση βλέπουμε την Georgina σε μια θεατρική αίθουσα μόνη της να χειροκροτεί την παράσταση. Τη δημοσίευση ακολουθεί η λεζάντα:

«Χρειάζεται μια σπίθα για να ξεκινήσει μια φωτιά. Και έχω την εντύπωση ότι αυτή η πόλη θα καεί»

Η Trachtenberg ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Goergina από το 2008 έως το 2012. Ήταν ο χαρακτήρας που εμφανιζόταν εκεί που δεν το περιμένεις και προκαλούσε έναν μικρό χαμό. Μάλιστα, στην τέταρτη σεζόν του «Gossip Girl» είχε αποκαλυφθεί ότι έχει έναν γιο, τον Milo, τον οποίο προσπαθεί να πασάρει ως γιο του Dan Humphrey. Όταν το σχέδιό της αποκαλύπτεται αναγκάζεται να πει την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα του γιο της και, στο τέλος, τη βλέπουμε να συμφιλιώνεται με τους πάντες.

Ο Milo αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της πρωτότυπης σειράς με αυτή τη νέα εκδοχή που βλέπουμε μέσα από το HBO Max. Στην πρώτη σεζόν, ο Milo αποδεικνύεται να είναι τόσο διαβολικός όσο η μάνα του και να βοηθά την Zoya.

Η ιστορία του νέου, ανανεωμένου «Gossip Girl» λαμβάνει χώρα οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σειράς και έχει ως πρωταγωνιστές τους Savannah Smith, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez και Jason Gotay. Η Kristen Bell δανείζει και πάλι τη φωνή της στη γνωστή «Κουτσομπόλα».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;