Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν σχετικά “ήσυχη” σε ό,τι αφορά τρέιλερ από σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, υπήρξαν κάποια τρέιλερ που ξεχώρισαν και στα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω.

Από το πρώτο τρέιλερ των νέων επεισοδίων μίας αγαπημένης sci-fi σειράς, μέχρι το τελευταίο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας περιπέτειας ενός υπερήρωα του MCU. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Ταινίες

Thor: Love and Thunder

Λίγες ημέρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη την τέταρτη σόλο περιπέτεια του Thor στο MCU. Έτσι, η Marvel μας χάρισε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας πριν την μεγάλη της κινηματογραφική πρεμιέρα.

They/ Them

Ο Kevin Bacon πρωταγωνιστεί σε μία νέα ταινία slasher. Η ταινία λαμβάνει χώρα σε μία κατασκήνωση μετατροπής γκέι και φαίνεται να έχει πολύ δράμα και σασπένς.

Feu!/Both Sides of the Blade

Η νέα ταινία της Claire Denis με πρωταγωνίστρια την Juliette Binoche έχει το πρώτο της τρέιλερ.

This Much I Know to Be True

Ο Andrew Dominik, λίγους μήνες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Blonde», μας φέρνει ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ. Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην πολυετή συνεργασία των Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις.

Barbarian

Η Τζορτζίνα Κάμπελ πρωταγωνιστεί σε μία νέα ταινία τρόμου, όπου υποδύεται μία γυναίκα που αποφασίσει να νοικιάσει ένα δωμάτιο. Έρχεται προ εκπλήξεως, όμως, όταν ανακαλύπτει ότι εκεί μένει και ο ιδιοκτήτης του δωματίου που τον υποδύεται ο Bill Skarsgard.

Σειρές

Stranger Things

Ίσως, το τρέιλερ που ξεχώρισε περισσότερο από όλα την εβδομάδα που μας πέρασε. Το πρώτο επικό τρέιλερ για το Vol. 2 της 4ης σεζόν του Stranger Things μας προετοιμάζει για ένα μοναδικό φινάλε της σεζόν αυτής.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
90'
3 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
7'
70 - 54
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;