Θύμιος Μπουγάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον εντοπισμό του - «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους»
Ο Θύμιος Μπουγάς, βαθιά συγκινημένος, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον εντοπισμό του.

Το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε στον Πύργο ο Θύμιος Μπουγάς που είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Ο 39χρονος στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα μετά τον εντοπισμό του.

Το δικό του «ευχαριστώ» για τη στήριξη που δέχθηκε εξέφρασε ο Θύμιος Μπουγάς, που μίλησε για πρώτη φορά μετά τον εντοπισμό του, από το δημαρχείο του Πύργου. Ο 39χρονος βρέθηκε στο δημαρχείο για να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης Τάκη Αντωνακόπουλο.

Μιλώντας στο patrisnews, ο Θύμιος δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου»

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα για τον εντοπισμό του. Ενώ, εξήγησε ότι ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του, χωρίς να γνωρίζει όλο αυτό που γινόταν με την εξαφάνισή του.

Όπως είπε, είχε εφοδιαστεί με όσα χρειάζονταν από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, καθώς δεν χρειαζόταν κάτι άλλο άμεσα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ο Θύμιος Μπουγάς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και πως κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης. Κάτι που συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από το καθοριστικό τηλεφώνημα που έκανε πολίτης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, λέγοντας ότι είδε τον Θύμιο Μπουγά τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Αυτό το τηλεφώνημα και η πληροφορία οδήγησε τους αστυνομικούς να πραγματοποιήσουν συντονισμένη επιχείρηση λίγο πριν τις επτά το απόγευμα σε ακατοίκητο οίκημα στην οδό Σωκράτους όπου, τελικά, τον εντόπισαν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ίδιος φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των αστυνομικών στον χώρο που διέμενε.

Κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον δήμαρχο, ο Θύμιος Μπουγάς ενημερώθηκε για τη βοήθεια που θα υπάρξει στα ζητήματα της διαμονής, της εργασίας και της προνοιακής στήριξης.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;