Θύμιος: Αγνοείται η τύχη του για 12η ημέρα - Εντοπίστηκαν οι δράστες που του έκαναν bullying (ΒΙΝΤΕΟ)
Θύμιος: Σε αγωνία βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Πύργου. Αγνοείται για 12η ημέρα. Η τραγική ιστορία του 39χρονου.

Μεγάλη αγωνία στον Πύργο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, για την τύχη του Θύμιου. Του 39χρονου, όπου αγνοείται από τις 4 Μαΐου, όταν και εξαφανίστηκε. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί και γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από τις Αρχές για να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα.

Για τον Θύμιο Μπουγά είχε εκδοθεί Silver Alert από την Πέμπτη 12 Μαΐου και έκτοτε η τύχη του αγνοείται, με την αγωνία και τον φόβο για τη ζωή του να μεγαλώνουν κάθε ώρα που περνάει και δεν υπάρχουν νέα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο 39χρονος άνδρας είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του το 2008 στην Τρίπολη, με το πρόσωπό του να παραμορφώνεται, καθώς διαλύθηκε η κάτω γνάθος του. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα των 626€ το δίμηνο, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιο του.

Η ζωή στον Πύργο όμως δεν ήταν καλύτερη. Κυκλοφορούσε σπάνια και μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και ανάγκες ή μόνο τα βράδια, όπου δεν υπήρχε αρκετός κόσμος έξω. Φορούσε πάντα χειρουργική μάσκα γιατί ένιωθε πως θα τρόμαζε τον κόσμο χωρίς αυτή.

Θύμα bullying

Ο Θύμιος έπεσε θύμα bullying από παρέα τραμπούκων τον τελευταίο καιρό και κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο όπου συγκεντρώθηκαν έξω από την οικεία του στην Αγία Βαρβάρα Πύργου και του εκτόξευσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής, με σκοπό να βγει έξω. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram και έφτασε μέχρι την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ”!

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο βίντεο διακρίνονται τα άτομα, αλλά και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται παρέα τραμπούκων με αυτοκίνητα και μηχανές να περνούν από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ οι 11 που πραγματοποίησαν επίθεση εις βάρος του έχουν ταυτοποιηθεί. Ο ίδιος είχε επισκεφθεί το ΑΤ Πύργου και είχε ζητήσει προστασία από την Ασφάλεια.

https://www.youtube.com/watch?v=94mznYcj7IY&ab_channel=ANT1TV

Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΤ (Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση) λίγο καιρό πριν, μιλούσε με δυσκολία ο ίδιος ο Θύμιος για τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και για το τι ονειρευόταν. Ήθελε να ξαναγίνει ένας άνδρας με πρόσωπο και να μην κρύβεται πίσω από τη μάσκα του για να μην τρομάζει παιδιά και μεγάλους, όπως ο ίδιος έλεγε.

Θύμιος Μπουγάς: “Εφιάλτης” η ζωή του – Φωτοβολίδες και πέτρες στο σπίτι του

Γείτονες του Θύμιου Μπουγά δήλωναν προ ημερών πως: «Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, το είχαν κάνει κι άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει. Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα. Οι νομικές μας υπηρεσίες έχουν αναλάβει τα πάντα».

Η υπηρεσία Silver Alert με το που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, έβγαλε αμέσως ανακοίνωση ενώ όπως πληροφορήθηκε ομάδα ειδικών γιατρών θέλει να τον αναλάβει προκειμένου να του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή:

«Εμείς τον αναζητούμε γιατί πρέπει να βρεθεί. Μακάρι να είναι ζωντανός γιατί πολλά περνάνε από το μυαλό μου γιατί αν αναγνώρισε κάποιον μπορεί να του την είχαν στημένη και να βρεθεί σε κανένα χαντάκι».

Διάβασε επίσης:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
58'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
58'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
48 - 34
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;