Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα - Τι υποστηρίζει το ιατροδικαστικό πόρισμα
Σύμφωνα με πληροφορίες οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας αποδίδονται σε εξωγενή παράγοντα, ενώ, γίνεται λόγος για ασφυξία στο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα που κατατέθηκε σήμερα, η έρευνα των δύο ιατροδικαστών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις. Οι ιατροδικαστές κατέληξαν πως δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Από την Κυριακή, 19 Ιουνίου, βρίσκεται στην Πάτρα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να πάρει καταθέσεις από τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και άλλους μάρτυρες που διαμένουν στην Πάτρα. Ο πατέρας των παιδιών έδωσε πολύωρη κατάθεση προχθές στην Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα.

Έπειτα από την υποβολή του πορίσματος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου των παιδιών δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες διώξεις για την υπόθεση.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;