Πάτρα: Κοινή η αιτία θανάτου Ίριδας και Μαλένας - Πότε αναμένεται να βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών
Πότε αναμένεται να καταθέσουν το πόρισμα για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα οι ιατροδικαστές;

Μέχρι την Παρασκευή οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς αναμένεται να καταθέσουν την έκθεσή τους για την υπόθεση των θανάτων των δύο κοριτσιών από την Πάτρα, της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ALPHA, στην έκθεση των ιατροδικαστών φαίνεται να αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η αιτία θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας είναι κοινή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, οι τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών είναι, όπως αναμενόταν, και από τους ιατροδικαστές, αρνητικές γι’ αυτό και δεν έδωσαν μεγάλη βάση σε αυτό. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι ιστολογικές εξετάσεις της Ίριδας (3,5 μηνών) ήταν αυτές που μπήκαν στο στόχαστρο των ιατροδικαστών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτές οι εξετάσεις ήταν που έριξαν περισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή που επικαλείται ο σταθμός, η ιατροδικαστική έκθεση θα αναγράφει με σαφήνεια ποια είναι η αιτία του θανάτου των παιδιών, ενώ διευκρινίζεται ότι ο θάνατος και των 3 παιδιών δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στο Ανθρωποκτονιών μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;