Ryan Gosling: Μεταμορφώνεται σε Κεν και η αλλαγή είναι θεαματική [ΕΙΚΟΝΑ]
Ο Ryan Gosling μεταμορφώθηκε σε Κεν και εδώ θα δείτε την πρώτη εικόνα!

Έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το πρώτο trailer, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στους  κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί στις 21 Ιουλίου 2023. Εκεί ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον Κεν και η Margot Robie την εμβληματική κούκλα της Mattel Μπάρμπι.

Οι παραγωγοί της ταινίας έχοντας δώσει στη δημοσιότητα την εικόνα της Margot Robbie ως Barbie δημοσίευσε εικόνες του Ryan Gosling ως Κεν και ομολογουμένως 0 υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός των «La La Land» και «First Man» έχει πραγματικά μεταμορφωθεί σε… κούκλο της Barbie.

Στην εικόνα έχει ξανθό πλατινέ μαλλί, τζιν αμάνικο τζάκετ, καλά γραμμωμένους κοιλιακούς και το μποξεράκι του γράφει το όνομά του («Κen»), θέλοντας βέβαια να παραπέμψει σε Kalvin Klein.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Πρόκειται για την πρώτη live-action ταινία για την κούκλα της Mattel, με τη Μάργκο Ρόμπι εκτός από χρέη πρωταγωνίστριας να αναλαμβάνει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας. Τη σκηνοθεσία της «Barbie» ανέλαβε η Γκρέτα Γκέργουικ των οσκαρικών «Lady Bird» και «Little Women» σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story).

Η υπόθεση της ταινίας όπως έχει δημοσιεθεί στο IMDb είναι η εξής:

«Μια κούκλα απομακρύνεται από την Barbieland και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί».

Εκτός από τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Με πληροφορίες από την «Καθημερινή»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;