MasterChef 6 - Ηλίας Μαμαλάκης: Ήθελε για νικήτρια την Καλλιόπη - Η ανάρτησή του
Ηλίας Μαμαλάκης: «Ναι θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της, μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους, έχει άποψη και θα πάει μπροστά».

Η εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη σε ένα από τα επεισόδια του MasterChef 6 είχε ενθουσιάσει τους τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής.

Με αφορμή τον τελικό όπου αναδείχθηκε νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε το δικό του σχόλιο ποζάροντας με την Καλλιόπη. Όπως έγραψε, θα μπορούσε να συνεργαστεί με την παίκτρια, λέγοντας ότι του ταιριάζει ο χαρακτήρας της.

«Την πρωτογνώρισα όταν προσκεκλημένος στο MasterChef έφτιαξε την μεταμοντέρνα πορτοκαλί πίτα. Από μακριά όμως. Έμαθα ότι μίλησε για μένα με πολύ όμορφα λόγια. Πως τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ γι’ αυτό. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Μαμαλάκης.

«Ναι θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της, μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους, έχει άποψη και θα πάει μπροστά. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τον Πάνο για την νίκη του. Θα έχει σπουδαία εξέλιξη. 2-3 βαθμούς τους χώριζαν για το έπαθλο, σχεδόν τίποτα δηλαδή», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;