Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Ο νικητής του MasterChef 6 αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο
Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Όσα είπε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη μεγάλη νίκη του στο MasterChef 6.

Χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6  και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής φεύγοντας από το πλατό με το τρόπαιο, τον τίτλο του Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου ο 28χρονος σεφ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star», όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι σκέφτεται να κάνει με το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω τα χρήματα ακόμα. Θέλω να δω τι επιλογές έχω, τι προτάσεις θα φανερωθούν. Και μετά επενδύεις σε ό,τι είναι καλύτερο. Σίγουρα έχω μεγάλα όνειρα. Πάντα θέλω να κερδίζω, κανείς δεν θέλει να χάνει. Και εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν κέρδιζε η Καλλιόπη, αλλά δεν είσαι πιο χαρούμενος αν κερδίζεις εσύ;», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Επιπλέον, ο νικητής του MasterChef μίλησε για όσα τον δυσκόλεψαν τους 5,5 μήνες που βρισκόταν στον διαγωνισμό αποκαλύπτοντας πως τον δυσκόλεψε η απόσταση από την κοπέλα του, μιλώντας μάλιστα πρώτη φορά και για τη σχέση του.

«Τη λένε Ελένη. Το λέω το όνομά της, επειδή την έχουν αναφέρει οι κριτές. Την λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Τα καλύτερα μου είπε μετά τον τελικό. Δεν τα λέμε αυτά. Δεν ήρθε χθες, γιατί δεν είμαστε να βγαίνουμε όλοι στις κάμερες. Τα προσωπικά είναι προσωπικά. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη νίκη του ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω κερδίσει, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, υπέροχα, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε στο 100%, πήρα και το έπαθλο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα μέσα στο παιχνίδι και… χάος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Koumoundouros official (@panos.koumoundouros)

«Ήμουν αγχωμένος με τις κάμερες. Βρήκα τα βήματα μου μετά τους 15. Κατάλαβα μετά πώς πρέπει να πάει», είπε για τη συμμετοχή του στο MasterChef 6, ενώ σχολιάζοντας τη δεύτερη φιναλίστ είπε:

«Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ, ο αγαπάει και φαίνεται. Χωρίς πλάκα είναι terminator. Στις αντιγραφές το κεφάλι της λειτουργεί άψογα, εγώ είμαι περισσότερο free style. Με το που κατάλαβα ότι κέρδισα ενθουσιάστηκα».

Τέλος, μιλώντας για όσα τον ενόχλησαν μέσα στο σπίτι είπε μεταξύ άλλων:

«Το πρώτο δίμηνο ήταν το πιο δύσκολο, η προσαρμογή στο σπίτι, σου έλειπε ο έξω κόσμος. Έμενα αμέτοχος μέσα στο σπίτι και γέλαγα. Δεν έπαιρνα μέρος. Είπα πολλές φορές ότι θέλω να φύγω. Ο στόχος με κράτησε μέσα στο παιχνίδι, να φτάσω τελικό. Μου κόστισαν οι αποχωρήσεις των φίλων μου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;