Το «Squid Game» θα γίνει και ριάλιτι με παίκτες από όλο τον κόσμο
Θέλεις να παίξεις και εσύ στο «Squid Game»; Το Netflix σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις στο ριάλιτι που βασίζεται στην πιο επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας.

Το «Squid Game» έχει γίνει η πιο πετυχημένη σειρά του Netflix και εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο. Η streaming πλατφόρμα έχει, ήδη, ανακοινώσει δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, αλλά και ένα βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται σε αυτή. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και ένα ριάλιτι που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά και αναζητά παίκτες από όλο τον κόσμο.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ριάλιτι δέκα επεισοδίων, βασισμένο στη δυστοπική νοτιοκορεάτικη σειρά, στην οποία άνθρωποι απελπισμένοι για χρήματα μετέχουν σε παιχνίδια και όσοι χάνουν πεθαίνουν. Το νέο ριάλιτι της πλατφόρμας θα έχει τον τίτλο «Squid Game: The Challenge».

Το νέο ριάλιτι αναμένεται να έχει το μεγαλύτερο καστ και το πιο υψηλό χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία των ριάλιτι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix. Η πλατφόρμα ψάχνει να βρει 456 παίκτες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 4,56 εκατομμύρια δολάρια. Τα παιχνίδια του νέου ριάλιτι θα είναι εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα που είδαμε στον πρώτο κύκλο του «Squid Game», αλλά στο ριάλιτι οι παίκτες απλά θα αποχωρούν.

Τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι αναμένεται να γίνουν στη Μεγάλη Βρετανία και ο διαγωνισμός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα κάστινγκ του Netflix, είναι ανοιχτός σε:

«Αγγλόφωνους από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσεις πίσω με άδεια τα χέρια»

Το Netflix καλεί τους επίδοξους παίκτες να κάνουν αίτηση.

Το «Squid Game» είναι σύμφωνα με το Netflix η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας, με πάνω από 1,65 δισ. ώρες θέασης τις πρώτες 28 ημέρες μετά την πρεμιέρα.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;