Squid Game: Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα τη δεύτερη σεζόν της σειράς
Είναι επίσημο! Το «Squid Game» θα επιστρέψει με μία δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Η σειρά του Netflix που έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο είναι το «Squid Game». Η σειρά, μάλιστα, έσπασε όλα τα ρεκόρ στην streaming πλατφόρμα, καθώς τις πρώτες 28 ημέρες που ήταν διαθέσιμο κατάφερε να συγκεντρώσει από 1,6 δισεκατομμύρια ώρες προβολής. Πριν από λίγους μήνες, ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, είχε δηλώσει πως συζητάει με το Netflix για δεύτερη σεζόν και η σημερινή δημοσίευση του δικτύου, έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Πιο συγκεκριμένα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του νέου κύκλου του «Squid Game», με τη γνώριμη τρομακτική μουσική που ακούσαμε σε ένα από τα παιχνίδια που διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες. Το teaser ακολούθησε και μία επιστολή του Dong-hyuk, η οποία γράφει:

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να “ζωντανέψει” η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι, αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, μια τεράστια κραυγή στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την παράστασή μας… Ακολουθήστε μας για άλλη μια φορά για έναν εντελώς νέο κύκλο»

Στην επιστολή προς τους φανς της σειράς ο δημιουργός, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε ότι στον δεύτερο κύκλο του «Squid Game» θα επιστρέψουν οι Gi-hun και Front Man, ο άνδρας με το κοστούμι και το ddakji, ενώ θα γνωρίσουμε και το αγόρι της Young-hee. Με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η δεύτερη σεζόν, πρόκειται να ακολουθήσει την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του «Squid Game» στον πρώτο κύκλο και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια.

Μιλώντας στο Deadline, σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Netflix εξήγησε ότι έχει ήδη πιάσει δουλειά για τα νέα επεισόδια, λέγοντας:

«Αυτή είναι η εργασία μου πλέον, να βρω πώς θα πάρω αυτό που έφτιαξα στην πρώτη σεζόν και να το κάνω κάτι καινούριο και απρόσμενο»

Ο Dong-hyuk είπε ότι η συνέχιση της επιτυχίας του «Squid Game» αποτελεί πρόκληση. Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, εκτίμησε ότι η μεγάλη επιτυχία της σειράς συνδέεται με το γεγονός ότι ήταν κάτι απλό με το οποίο όλοι μπορούσαν να ταυτιστούν. Όπως είχε δηλώσει:

«Αυτά τα παιχνίδια που δείξαμε είναι όλα απλά και εύκολα, ανεξαρτήτως από πού κατάγεσαι, είναι κάτι εύκολο να καταλάβεις και ευχάριστο να παρακολουθήσεις. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών. Βλέπεις τέτοια πράγματα παντού στον κόσμο και προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι η υπόθεση θα γινόταν αντιληπτή από όλα τα κοινά του κόσμου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;