MasterChef 6: Απόψε η τελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού [Trailer]
Ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη αγωνίζονται σήμερα στην τελευταία δοκιμασία που θα κρίνει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef - Δείτε το trailer

Μετά από πολλές ομαδικές δοκιμασίες, δοκιμασίες αποχώρησης, τεστ δημιουργικότητα, mystery boxes, γέλια, νεύρα, αποχωρήσεις, λύπες και χαρές το MasterChef 6 φτάνει αυτή την εβδομάδα στο τέλος του. Όπως μάθαμε πριν περίπου δύο εβδομάδες οι δύο φιναλίστη είναι η Καλλιόπη και ο Πάνος, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελπίδα.

Στα επεισόδια των τελευταίων εβδομάδων, λοιπόν, παρακολουθήσαμε τους δύο φιναλίστ να υποβάλλονται σε άκρως απαιτητικές δοκιμασίες, ενώ τα γυρίσματα έγιναν τόσο στο πλατό του MasterChef όσο και σε κάποιες ειδυλλιακές τοποθεσίες στην Ιταλία. Πλέον και ο τελικός όμως φτάνει στο τέλος του, και σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε την τελευταία δοκιμασία του τελικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Πριν δούμε την τελευταία δοκιμασία για το MasterChef 6, στο πλατό θα έρθουν όλοι οι παίκτες και όλες οι παίκτριες που πέρασαν φέτος από τον διαγωνισμό, προκειμένου να δουν και να βοηθήσουν, όπως μπορούν, τους δύο φιναλίστ. Εκεί θα είναι όμως και τα αγαπημένα πρόσωπα του Παναγιώτη και της Καλλιόπης, τα οποία με μεγάλη συγκίνηση παρακολούθησαν την τελευταία δοκιμασία του τελικού.

Συγκεκριμένα, οι δύο φιναλίστ μαγείρεψαν σε έναν μεγάλο κοινό πάγκο στο πλατό του MasterChef με το ζητούμενο να είναι ένα μενού που να έχει την προσωπική τους σφραγίδα. Οι τρεις κριτές θα βαθμολογήσουν τα πιάτα της Καλλιόπης και του Παναγιώτη κάνοντας πολλά εγκωμιαστικά σχόλια κρίνοντας από το trailer, αλλά σήμερα δεν είναι η ημέρα που θα μάθουμε τον νικητή ή τη νικήτρια του MasterChef 6.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο Τετάρτη (15/6) σε live μετάδοση από το πλατό. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι μέχρι στιγμής έχουμε μάθει τη βαθμολογία για μία μόνο δοκιμασία με τον Παναγιώτη να έχει το προβάδισμα κατά έναν βαθμό. Όλα όμως μπορούν να ανατραπούν και αύριο η αγωνία θα τελειώσει!

Δείτε το trailer εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;