Η Madonna επέλεξε την ηθοποιό που θα την υποδυθεί στη νέα αυτοβιογραφική ταινία
H Madonna φαίνεται να επέλεξε την ηθοποιό που θα την υποδυθεί στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει η ίδια η βασίλισσα της pop.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Madonna ετοιμάζει μία αυτοβιογραφική ταινία. Μάλιστα, τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένη στη διαδικασία του casting και όλοι ήθελαν να μάθουν ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη βασίλισσα της pop. Μετά από μία δύσκολη και μεγάλης διάρκειας αναζήτηση, το Variety αναφέρει πως βρέθηκε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο Σινεμά.

Το δημοσίευμα του Variety αναφέρει πως, σύμφωνα με πηγές, ο ρόλος της Madonna δόθηκε στην ηθοποιό Julia Garner, που έχουμε γνωρίσει μέσα από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές του Netflix «Inventing Anna» και «Ozark».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Η Garner έχει αναδειχθεί το φαβορί από πάνω από τις δώδεκα υποψηφίους, πρόσθεσε μία από τις πηγές, ενώ, εδώ και μήνες εικάζεται πως θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει η ίδια η Madonna. Η ομάδα της Garner φαίνεται να εξετάζει τη σχετική πρόταση, ενώ φαίνεται δύσκολο να μην αποδεχθεί την προσφορά αυτή, σύμφωνα με άλλη πηγή του Variety.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη Universal Pictures και η ιστορία θα ακολουθήσει τις πρώτες μέρες της συχνά αμφιλεγόμενης καλλιτέχνιδας και βασίλισσας της αέναης επανεφεύρεσης. Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, κατάφερε να κερδίσει τα δικαιώματα της ταινίας και του σεναρίου σε έναν «πόλεμο» προσφορών στον οποίο έλαβαν μέρος πολλά στούντιο. Η Amy Pascal είναι συνδεδεμένη με την ταινία ως παραγωγός. Το χρονοδιάγραμμα παραγωγής και το υπόλοιπο καστ της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστά.

Οι ηθοποιοί που διεκδικούσαν τον ρόλο της Madonna ήταν η Florence Pugh, η σταρ του «Euphoria» Alexa Demie και η Odessa Young. Τραγουδίστριες όπως η Bebe Rexha και η Sky Ferreira, έχουν επίσης επιπλεύσει. Η διαδικασία της ακρόασης φέρεται να ήταν εξαντλητική, καθώς η βαριά μουσική παραγωγή απαιτεί δεξιοτέχνη τραγουδιστή και χορευτή.

Μετά την ανακοίνωση, η Madonna δήλωσε πως με τη νέα της ταινία θέλει να:

«Μεταφέρει το απίστευτο ταξίδι που με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορευτής – άνθρωπος, που προσπαθώ να βρει τον δρόμο της σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική και η τέχνη με κράτησαν ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος μπορεί να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη ζωή μου με τη φωνή και το όραμά μου»

Με πληροφορίες από το Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;