Madonna: Νέο παράξενο βίντεο στο TikTok -
Οι θαυμαστές της Madonna φάνηκαν να διχάζονται πολύ, μετά την κοινοποίηση ενός σύντομου βίντεο από την τραγουδίστρια στο TikTok.

Οι θαυμαστές της Madonna φάνηκαν να διχάζονται πολύ, μετά την κοινοποίηση ενός σύντομου βίντεο από την τραγουδίστρια στο TikTok, με τους χρήστες της πλατφόρμας να ανησυχούν για την συμπεριφορά της.

Καθώς η μουσική παίζει στο παρασκήνιο, μια Madonna με κουκούλα ποζάρει με πλατύ χαμόγελο μπροστά από την κάμερα, κάνοντας παράλληλα ναργιλέ.

Η ίδια φορά ένα κόκκινο κραγιόν, ενώ φαίνεται να έχει τοποθετήσει πρόσθετα ασημένια δόντια. Η pop star είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ έχει βάλει αλυσίδες και έναν μεγάλο σταυρό γύρω από τον τον λαιμό της.

Πολλοί ακόλουθοι της τραγουδίστριας αποκάλεσαν το βίντεο “περίεργο“, σχολιάζοντας για το τι μπορεί να συμβαίνει στην τραγουδίστρια και για ποιον λόγο προχωρά σε αυτές τις αναρτήσεις.

«Γιατί τα κάνεις αυτά, Madonna; Τι έχεις πάθει; Φοβάμαι πολύ για σένα», έγραψε ένας ακόλουθος. «Σε παρακαλώ, γίνε πάλι η star που αγαπήσαμε, δεν σε αναγνωρίζουμε πια, είσαι μια άλλη», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής.

 

@madonna♬ original sound – madonna

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1 
  
 1