Johnny Depp: Εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία - Έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε με τον Jeff Beck
Ο Johnny Depp συμμετείχε στην ευρωπαϊκή περιοδεία του κιθαρίστα Jeff Beck για να παίξει κιθάρα και να τραγουδήσει στο Sheffield City Hall.

Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στη σκηνή του Γιόρκσαϊρ, λίγες ημέρες αφότου οι ένορκοι άρχισαν να συνεδριάζουν στη δίκη για δυσφήμιση στην οποία εμπλέκεται.

Ο ίδιος συμμετείχε στην ευρωπαϊκή περιοδεία του κιθαρίστα Jeff Beck για να παίξει κιθάρα και να τραγουδήσει στο Sheffield City Hall το βράδυ της Κυριακής (29/5), σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Οι σοκαρισμένοι φίλοι της μουσικής μοιράστηκαν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστοσελίδα του Beck ανέφερε: «Οι μουσικοί-αδελφές ψυχές εργάζονται παρασκηνιακά τα τελευταία χρόνια πάνω σε μουσική».

Οι ένορκοι άρχισαν τις διαβουλεύσεις τους την Παρασκευή μετά από μια δίκη έξι εβδομάδων στη Βιρτζίνια, στην οποία εμπλέκονται ο Johnny Depp και η πρώην σύζυγός του Amber Heard.

Ο  ηθοποιός, 58 ετών, μήνυσε τη Heard για 50 εκατ. δολάρια (40 εκατ. λίρες) για ένα άρθρο που έγραψε στο οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα κακοποίησης.

Οι έκπληκτοι φίλοι της μουσικής μπήκαν στο Twitter για να διαδώσουν την εμφάνιση του κ. Depp στη σκηνή του Σέφιλντ.

Ένας θαυμαστής σχολίασε: «Φεύγει από το δικαστήριο. Πηγαίνει στο Σέφιλντ για να τζαμάρει στη σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ. Τι θρύλος!»

Εν τω μεταξύ, ο Martin Rhymes δήλωσε: «Μόλις είδα τον Jeff Beck στο Sheff City Hall. Ο Johnny Depp στα guest φωνητικά – ένα φοβερό σετ».

Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει συμμετάσχει σε πολλά προηγούμενα μουσικά σχήματα, μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε στο supergroup Hollywood Vampires με τον Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith σε ένα αφιέρωμα στον frontman των Motorhead Lemmy.

Ο Βρετανός θρύλος της κιθάρας Jeff Beck έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1960 με τους Yardbirds και έχει συνεργαστεί με τον David Bowie, τον Mick Jagger, τον Stevie Wonder και τους ZZ Top. Έχει κερδίσει έξι βραβεία Grammy και έχει εισαχθεί δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;