Madonna: Το φόρεμα Adidas x Gucci που φόρεσε ο 16χρονος γιος της στην κοινή τους έξοδο
Ο 16χρονος γιος της Madonna, Μπάντα, εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με τις στυλιστικές του επιλογές, σε δημόσια έξοδο με τη μητέρα του.

Ο 16χρονος γιος της Madonna, Μπάντα, εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με τις στυλιστικές του επιλογές, σε δημόσια έξοδο με την απαστράπτουσα μητέρα του.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/5), οι δυο τους παρακολούθησαν έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Gervonta Davis και του Rolando Romer στο γεμάτο Barclays Center στη Νέα Υόρκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Madonna δεν έχασε ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram, με την ελαφρώς περιπαικτική λεζάντα «Family Fight Night».

Δίπλα στο total black σύνολο της pop star, ο Μπάντα πόζαρε με ένα στενό, κόκκινο t-shirt φόρεμα της κολεξιόν Adidas x Gucci.

Παίζοντας με τον φακό, μητέρα και γιος απαθανατίστηκαν καθώς περπατούσαν πλάι- πλάι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Μπάντα αποκαλύπτει τον γυμνασμένο μηρό του, καθώς σηκώνει το δεξί του πόδι, δείχνοντας και το μαύρο αθλητικό παπούτσι με το οποίο συνδύασε το outfit.

Ο γιος της Madonna συνηθίζει να κάνει δημιουργικές επιλογές και τον περσινό Μάιο είχε περπατήσει γεμάτος αυτοπεποίθηση με ένα λευκό φόρεμα. Η μητέρα του ήταν και πάλι εκεί για να καταγράψει το περπάτημα του γιου της, ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, όπου ο Μπάντα ακούγεται να λέει «είναι τόσο απελευθερωτικό, καταλαβαίνεις τι εννοώ;»

«Η αυτοπεποίθηση είναι το παν», σχολίασε η Madonna στο βίντεο που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες θετικά σχόλια, για την δυναμική συμπεριφορά του 15χρονου, τότε, Μπάντα.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1