Netflix Geeked Week 2022: Οι ταινίες που θα δούμε στην πλατφόρμα φέτος - Τα τρέιλερ
Η δεύτερη ημέρα του Netflix Geeked Week 2022 μας πάει σινεμά με ξεχωριστά τρέιλερ και ανακοινώσεις για τις ταινίες που θα δούμε στην πλατφόρμα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Netflix αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα στους geeks. Η κουλτούρα αυτή έχει γίνει, πλέον, mainstream με όλο και περισσότερους να παρακολουθούν σειρές και ταινίες που λαμβάνουν χώρα σε μαγικούς κόσμους ή έχουν σαν πρωταγωνιστές υπερήρωες. Η Netflix Geeked Week 2022 ξεκίνησε τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, και είδαμε πολλά τρέιλερ από νέες σειρές και μάθαμε ακόμα περισσότερα από όλα αυτά που ετοιμάζει η streaming πλατφόρμα.

Στη δεύτερη ημέρα της ξεχωριστής αυτής εβδομάδας, η πλατφόρμα επικεντρώθηκε στις ταινίες με μοναδικά τρέιλερ και σκηνές από πολυαναμενόμενες ταινίες και διαφορετικές περιπέτειες. Το Netflix στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μας χαρίσει ταινίες από μεγάλους σκηνοθέτες και με πολλούς σταρ του Σινεμά.

Σειρά έχει το animation, ένα πάνελ ειδικά αφιερωμένο στο «Stranger Things», αλλά και νέα από τον χώρο του gaming. Γενικά, η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένοι σε εμάς που λατρεύουμε όλα αυτά.

Εμείς για να σε κρατήσουμε ενήμερο σου έχουμε συγκεντρώσει όλα τα τρέιλερ που είδαμε από την δεύτερη ημέρα του Netflix Geeked Week και τις σημαντικότερες ανακοινώσεις.

The Sea Beast

Η νέα ταινία animation του Netflix αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα. Η streaming πλατφόρμα θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Disney στο παιχνίδι της με τη νέα ταινία που συνδυάζει δράση, περιπέτειες στη θάλασσα, ακόμα και ένα γλυκό μπλε τερατάκι. Η νέα ταινία έρχεται από τον Chris Williams, σκηνοθέτη του «Big Hero 6» και σεναριογράφου του «Moana».

Troll

Ο Roar Uthaug, σκηνοθέτης του «Tomb Raider», επιστρέφει με μία ταινία για ένα τέρας στο Netflix. Η πλατφόρμα έδωσε ένα σύντομο teaser για την επερχόμενη ταινία, που ήταν αρκετό για να μας κινήσει το ενδιαφέρον και να θέλουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει. Η ταινία δεν έχει ακόμα ημερομηνία προβολής.

Day Shift

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx έρχεται στην πλατφόρμα στις 12 Αυγούστου. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν κανονικό τύπο που καθαρίζει πισίνες την ημέρα, όμως, το βράδυ έχει μία μυστική ζωή ως κυνηγός βαμπίρ. Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα μερικά πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας.

Blasted

Μία κωμωδία επιστημονικής φαντασίας που λαμβάνει χώρα στην αρχή μίας εισβολής εξωγήινων έρχεται στο Netflix. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που έρχεται στις 28 Ιουνίου φαίνεται να έχει πολλή δράση, πλάκα, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Να σημειώσουμε πως η ταινία έχει το tagline «bros before UFOs». Έχουμε βάλει, ήδη, υπενθύμιση για την πρεμιέρα της!

Killer Book Club

Μία νέα Ισπανική ταινία έρχεται στην πλατφόρμα. Θα είναι μία σλάσερ ταινία που αποτελείται από μυστηριώδεις έφηβους και έναν creepy κλόουν. Αυτή η λέσχη βιβλίου κάνει εγκλήματα, ξεφεύγει από τον νόμο και κατηγορεί ο ένας τον άλλο.

Wendell & Wild

Το Netflix «χτίζει» τη βιβλιοθήκη του με project που χρησιμοποιούν την μέθοδο του stop-motion animation. Η πιο πρόσφατη ταινία της πλατφόρμας έρχεται από τον συν-δημιουργό Jordan Peele. Ο γίγαντας του streaming περιγράφει τη νέα ταινία ως μία animated ιστορία για δολοπλόκα αδέρφια δαίμονες που ζητούν τη βοήθεια της 13χρονης Kat Elliot, μίας σκληρής έφηβης με πολλές τύψεις, για να τους φέρει στον κόσμο των ζωντανών. Η ταινία θα βγει την πλατφόρμα τον Οκτώβριο.

Zom 100: Bucket List of the Dead

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χθεσινής παρουσίασης ήταν αυτή η ταινία που βασίζεται σε ένα manga που συνδυάζει τον τρόμο με την κωμωδία. Η βαρετή ζωή ενός άντρα αλλάζει ριζικά όταν η αποκάλυψη των ζόμπι φτάνει στην πόλη του.

Spiderhead

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix έρχεται στις 17 Ιουνίου. Ο Joseph Kosinski, μετά την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει το «Top Gun: Maverick», έρχεται με μία νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο Chris Hemsworth υποδύεται έναν άντρα που κάνει ένα πείραμα στους κρατούμενους μίας φυλακής. Ο Miles Teller πρωταγωνιστεί, επίσης. Η streaming πλατφόρμα μας χάρισε την πρώτη σκηνή από την επερχόμενη ταινία.

The Gray Man

Η πιο ακριβή παραγωγή της streaming πλατφόρμας έρχεται διά χειρός των αδερφών Russo. Ένα all-star καστ που αποτελείται από τους Chris Evans, Ryan Gosling και Ana de Armas πρωταγωνιστεί σε μία ταινία δράσης που δε θα χάσουμε με τίποτα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα blockbster της πλατφόρμας, στο οποίο φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά. Μέχρι τότε ας δούμε μία σκηνή από την περιπέτεια δράσης.

The School for Good and Evil

Στα χαρτιά, η νέα ταινία του Paul Feig ακούγεται ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ! Η ταινία έχει ένα all-star καστ που αποτελείται από τους Charlize Theron, Kerry Washington, Laurence Fishburne και Michelle Yeoh. Ήδη, από το πρώτο teaser, η ταινία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει, αναμένεται, όμως να βγει μέσα στο φθινόπωρο.

Rebel Moon

Μία νέα επική ταινία επιστημονικής φαντασίας έρχεται από τον Zack Snyder στο Netflix. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μοιράστηκε κάποιες πρώτες εικόνες από τη νέα του ταινία και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα γίνουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις. Η ταινία, αρχικά, αποτελούσε μία πρωτότυπη ιδέα του Snyder για τον κόσμο του «Star Wars» όταν η Disney αγόρασε τη Lucasfilm, ωστόσο, δεν ευδοκίμησε. Το Netflix, όμως, μετά την επιτυχία και του «Army of the Dead», πήρε το ρίσκο και μένει να δούμε τη συνέχεια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;