Netflix Geeked Week 2022: Όλα τα τρέιλερ & οι σημαντικότερες ανακοινώσεις για τις σειρές της πλατφόρμας
Υπερήρωες, τρόμος και επιστημονική φαντασία έρχονται στο Netflix μέσα από τις σειρές που ανακοινώθηκαν την πρώτη μέρα του Geeked Week 2022.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Netflix αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα στους geeks. Η κουλτούρα αυτή έχει γίνει, πλέον, mainstream με όλο και περισσότερους να παρακολουθούν σειρές και ταινίες που λαμβάνουν χώρα σε μαγικούς κόσμους ή έχουν σαν πρωταγωνιστές υπερήρωες. Η Netflix Geeked Week 2022 ξεκίνησε τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, και είδαμε πολλά τρέιλερ από νέες σειρές και μάθαμε ακόμα περισσότερα από όλα αυτά που ετοιμάζει η streaming πλατφόρμα.

Σειρά έχουν όλα τα νέα του γίγαντα του streaming για τις ταινίες, το animation, ένα πάνελ ειδικά αφιερωμένο στο «Stranger Things», αλλά και νέα από τον χώρο του gaming. Γενικά, η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένοι σε εμάς που λατρεύουμε όλα αυτά.

Εμείς για να σε κρατήσουμε ενήμερο σου έχουμε συγκεντρώσει όλα τα τρέιλερ που είδαμε από την πρώτη ημέρα του Netflix Geeked Week και τις σημαντικότερες ανακοινώσεις.

Wednesday

Ο Tim Burton επιστρέφει με τη νέα σειρά που αποτελεί spinoff του «Adams Family». Το πρώτο teaser της σειράς δεν μας αποκαλύπτει τίποτα ιδιαίτερο για την πλοκή, αλλά έχουμε μία πολύ καλή πρώτη εικόνα της Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, βλέπουμε ότι δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς στο τέλος του teaser αναγράφεται το «coming soon».

The Midnight Club

Ο Mike Flanagan μας έχει χαρίσει μερικές ξεχωριστές σειρές τρόμου (και μερικές από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τελευταία) μέσα από το Netflix. Ο λόγος για τα «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor» και, πιο πρόσφατα, το «Midnight Mass». Το ξεχωριστό είδος τρόμου του δημιουργού θα επιστρέψει το φετινό Halloween με μία νέα σειρά που είναι συνδημιουργός με την Leah Fong. Στις 7 Οκτωβρίου ξέρουμε τι θα κάνουμε binge!

Πρώτη ματιά στην live-action εκδοχή του «One Piece»

Το δημοφιλές anime και manga «One Piece» θα γίνει live-action σειρά για το Netflix. Η γνωστή πλατφόρμα μας έδειξε ένα πρώτο sneak peek από τα σετς και όλα αυτά που ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη μεταφορά. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει τίποτα από τη δράση της σειράς.

Resident Evil

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μπορεί να μην είναι η πρώτη «κλεφτή» ματιά που έχουμε δει από τη νέα σειρά που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, όμως, το νέο τρέιλερ μας δείχνει περισσότερα για την πλοκή. Επίσης, μας παρουσιάζει μοναδικά τέρατα και φανταστικά ζόμπι.

The Sandman

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά της σειράς κόμικς από τον Neil Gaiman έχει το πρώτο της τρέιλερ. Οι σκηνές του τρέιλερ μας δείχνουν την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε σημείο της παραγωγής, αλλά και κάποιες εικόνες που είναι λες και βγήκαν από τα πολυαγαπημένα κόμικ. Επίσης, το τρέιλερ αποκαλύπτει πότε θα δούμε τη νέα σειρά: στις 5 Αυγούστου.

Guillermo del Toro’s Cabinet Of Curiosities

Αν και το πρώτο teaser της νέας σειράς ανθολογίας δε δείχνει πολλά από το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη νέα σειρά του Μεξικανού auteur, μας δίνει πληροφορίες για τα ονόματα που έχουν δουλέψει για το φιλόδοξο αυτό project. Ο Guillermo del Toro έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σεναριογράφους και σκηνοθέτες από ταινίες όπως τα «Mandy», «The Empty Man» και «Splice». Ενώ, έχει συγκεντρώσει και ένα all-star καστ που αποτελείται από τους: Eric André, Sofia Boutella, Ismael Cruz Córdova, Rupert Grint, Kate Micucci και Charlyne Yi. Η σειρά δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να βγει στο Netflix μέχρι το τέλος του έτους.

Sweet Tooth 2η σεζόν

Η γλυκιά μετα-αποκαλυπτική σειρά θα έχει μία δεύτερη σεζόν για το Netflix. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και κάποιο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, όμως, η streaming πλατφόρμα έκανε γνωστό ότι τα γυρίσματα για τη συνέχεια της σειράς έχουν ολοκληρωθεί και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με περιερχόμενο πίσω-από-τις-κάμερες.

Locke & Key 3η σεζόν

Η δεύτερη σεζόν της σειράς πήρε μία πιο σκοτεινή τροπή, και αν κρίνουμε από το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για την τρίτη σεζόν της σειράς, θα συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι. Η ιστορία για τα μαγικά κλειδιά, που εκτείνεται σε διαφορετικές γενιές, φαίνεται να γίνεται πιο σκοτεινή και επικίνδυνη από ποτέ. Η 3η σεζόν θα είναι η τελευταία της σειράς και θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου. Ενώ, θα δούμε και την επιστροφή ενός γνωστού μας κακού.

Fate: The Winx Saga 2η σεζόν

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, που βασίζεται στην Ιταλική σειρά κινουμένων σχεδίων «Winx Club» έρχεται στο Netflix «σύντομα». Καθώς περιμένουμε να δούμε περισσότερες ανακοινώσεις για τη 2η σεζόν, η πλατφόρμα μας χάρισε ένα πρώτο clip στο οποίο γνωρίζουμε τη Flora, που έχουμε αγαπήσει από τη σειρά κινουμένων σχεδίων. Φαντάζομαι ότι οι φανς των Winx θα έχουν ενθουσιαστεί με τη νέα προσθήκη.

Warrior Nun 2η σεζόν

Αν έχασες την πρώτη σεζόν του «Warrior Nun» αυτό το τρέιλερ θέλει να σου δείξει γιατί πρέπει να κάνεις ένα γρήγορο catch-up με τη σειρά και γιατί πρέπει να έχεις ανυπομονησία για τη δεύτερη σεζόν. Φαίνεται να υπάρχει πολλή σκοτεινή μαγεία, έντονες μάχες και, πλέον, η πρωταγωνίστρια φαίνεται να μπορεί να περπατήσει στο νερό. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα του 2022 στο Netflix.

Shadow & Bone 2η σεζόν

Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την επιτυχημένη σειρά φαντασίας του Netflix. Ούτε για την πλοκή, ούτε για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, ενώ, το καστ του «Shadow & Bone» έστειλε ένα μήνυμα στους φανς.

Manifest 4η σεζόν

Το Netflix πήρε τα δικαιώματα για τη σειρά με το αεροπλάνο που εξαφανίζεται από το NBC και την ανανέωσε για μία τελευταία σεζόν που θα προβληθεί σε δύο μέρη των δέκα επεισοδίων. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του «Manifest», αλλά η σειρά έχει βρει μία «δεύτερη ζωή» μέσα από την πλατφόρμα.

All of Us Are Dead ανανεώθηκε για μία 2η σεζόν

Η πρώτη σεζόν της σειράς από τη Νότιο Κορέα, «All of Us Are Dead», κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο. Ήταν μία σειρά με ζόμπι που κατάφερε να είναι φρέσκια και ενδιαφέρουσα. Οπότε, τα νέα για τη δεύτερη σεζόν της μας χαροποίησαν ιδιαίτερα. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέχεια της σειράς.

1899

Οι δημιουργεί μίας από τις πιο ξεχωριστές σειρές του Netflix, το sci-fi θρίλερ «Dark», επιστρέφουν στην πλατφόρμα με μία νέα σειρά που αναμειγνύει το μυστήριο και τον τρόμο. Δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά εποχής, όμως, αν κρίνουμε από την προηγούμενη σειρά των δημιουργών, θα είναι μία από τις σειρές που ανυπομονούμε να δούμε.

The Umbrella Academy 3η σεζόν

Η αγαπημένη σειρά με υπερήρωες επιστρέφει για την 3η σεζόν της στο Netflix στις 22 Ιουνίου. Για να μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του «The Umbrella Academy», η πλατφόρμα μας χάρισε ένα sneak peek σε μία από τις ξεχωριστές τοποθεσίες της σειράς.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;